Cinci persoane ucise in mai putin de 24 de ore pe sosele

Patru dintre accidentele rutiere petrecute în Neamţ în decurs de câteva ore la începutul weekendului s-au soldat cu nu mai puţin de cinci persoane decedate, printre care fostul prim-procuror de la Bicaz.
Seria neagră a fost deschisă în localitatea Oglinzi din comuna Răuceşti, vineri seara, în jurul orei 19.10. Ilie Luca (64 de ani) a coborât dintr-un autobuz şi a vrut să traverseze strada prin spatele acestuia, dar nu a mai apucat. A fost surprins şi accidentat mortal de o autoutilitară.
După două ore şi zece minute, alte două persoane au fost victime ale imprudenţei la volan în localitatea Dolheşti din comuna Pipirig. Doi localnici şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea cel mai tânăr dintre ei s-a izbit de un cap de pod, în jurul orei 21.20. Ilie Popa (20 de ani), la-a luat la ocazie pe Ioan Butnaru (44 de ani).

Cu trei sute de metri înainte de a ajunge la casa acestuia, şoferul a intrat cu maşina într-un capăt de podeţ. „Pe o porţiune de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ situat pe partea dreaptă a direcţiei de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi a pasagerului de pe scaunul dreapta faţă“, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ. „Cel tânăr nu era însurat şi era cercetat într-un dosar pentru viol, dar în urma celuilalt au rămas doi copii fără tată“, a declarat primarul comunei Pipirig, Marcel Prună.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 4.30, la intrarea în Piatra Neamţ dinspre Bacău, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, Cosmin Constantin Ciocan, a murit după ce a intrat pe contrasens, s-a izbit într-o maşină în care se aflau patru persoane şi s-a oprit într-un stâlp al reţelei electrice.

La amiază, în jurul orei 13.30, Elena Anton (28 de ani), din Săvineşti, a fost ucisă la marginea şoselei de impactul pe care l-a avut cu autoturismul condus de un realizator de la o televiziune locală din Piatra Neamţ, George-Norocel Harabagiu. „De când sunt purtătoare de cuvânt, din 2005, nu au existat atât de multe persoane decedate într-un timp atât de scurt în accidente rutiere“, a precizat Cătălina Bădeanu.

De la: Adevarul.ro

One Response to Cinci persoane ucise in mai putin de 24 de ore pe sosele

  1. Anonim says:

    Saracii
    Dumnezeu sa-i ierte:(

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.