Dj Optick cel mai bun dj din Romania

DJ Optick s-a numarat printre favoritii galei de premiere, reusind performanta de a primi voturile publicului la toate cele 4 categoriile la care a fost nominalizat.

Titlul de “cel mai bun DJ din Romania” este, cu certitudine, cel mai important, cel mai disputat si cel mai ravnit dintre toate categoriile, iar DJ Optick a reusit sa castige voturile publicului la o diferenta semnificativa de urmatorii clasati. Publicul i-a recompensat astfel calitatile incontestabile de DJ, apreciind capacitatea sa unica de a intui asteptarile audientei, de a vibra pe scena alaturi de multime, de a transmite emotii.

In 2001 a aparut site-ul nights.ro si tot atunci m-am lansat si eu ca Dj, am intrat timid, in complexa lume a clubbingului. Vedeam cum apar, in fiecare zi tot felul de flyere pentru diverse evenimente, care mai de care mai interesante si tentante. Imi doream sa apar si eu, macar odata pe un astfel de flyer. Dupa 10 ani de munca, ma bucur ca am fost votat ca fiind cel mai bun Dj roman, tot prin intermediul acestui site. Consider ca fiecare Dj are momentul lui de number 1, cel putin odata pe an, in fata fanilor. Va multumesc pentru sprijin si multumesc ca sustineti aceasta muzica si, pana la urma, industria clubbing!” a declarat emotionat DJ Optick.

Pe langa titlul de “cel mai bun DJ din Romania”, DJ Optick si-a adjudecat si trofeul pentru “Cel mai bun set romanesc in 2010”, fiind astfel recompensat de public pentru performanta sa de exceptie de la cel mai mare eveniment dance din Romania, eveniment ce are loc an de an pe plaja dintre Venus si Saturn: Liberty Parade.

Asa cum anul trecut, artistul a reusit sa marcheze o dubla reusita in ceea ce priveste productia muzicala romaneasca, si in acest an, DJ Optick ramane pe podium, ocupand locul al doilea la categoria „Cea mai buna productie muzicala romaneasca - Ningua by Optick & Sllash & Doppe”. 

Optick s-a numarat printre premianti si la categoria „Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania”, ramanand in continuare pe podium cu al sau podcast „NextLevel”.

Fara doar si poate, rasfatatul Galei „Nights.ro Awards” de anul acesta, DJ Optick a promis ca va continua sa se ridice la asteptarile publicului care l-a votat: „Pregatiti-va pentru un 2011 de exceptie, cu show-uri radio originale si performante live memorabile”.

Podcastul sau, „NextLevel”, poate fi ascultat in fiecare seara de joi la VibeFm, iar prezenta sa este una dintre cele mai asteptate si anul acesta la Liberty Parade 2011. 

Sursa: VibeFM.ro

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.