Linkin Park pleaca in turneu cu Prodigy

Dupa ce vocalul trupei, Chester Bennington, a fost spitalizat in urma unei infectii virale, Linkin Park s-au regrupat si pleaca mai departe in turneu. Alaturi de ei vor merge si baietii de la The Prodigy.
Din pacate, concertele din Dallas si Houston au fost reprogramate, dar admiratorii mai au putina rabdare. “Le multumesc fanilor pentru cuvintele si gandurile frumoase pe care mi le-au transmis. Astept cu nerabdare sa urc din nou pe scena, ceea ce imi place mult mai mult decat sa stau in spital“, a transmis Chester.

Linkin Park au plecat pe 20 ianuarie in turneul de promovare al celui de-al patrulea album de studio, “A Thousand Suns”. Membrii trupei sunt foarte incantati de cum merg lucrurile, se simt foarte creativi si motivati in acest moment si vor sa se apuce de scris noi piese chiar pe drum!
Asadar, se pare ca vom avea un nou material in viitorul apropiat. “Suntem exact unde trebuie acum“, spunea Mike Shinoda, chitarist, pianist, dar si vocal in formatie. “Din punct de vedere al creativitatii, simt ca trupa e plina de energie… Incercam sa ne focusam pe intratul in studio cat de repede putem. Avem totul in minte si ne vom stradui sa scriem cat de mult putem in turneu“, a spus acesta, “Noi scriem tot timpul. Profitam de faptul ca instrumentele de inregistrat si de scris muzica s-au dezvoltat in timp, tehnologia a avansat, totul a devenit foarte compact si usor de carat. Incape foarte mult intr-un singur laptop.

Albumul “A Thousand Suns”, care s-a vandut – din luna septembrie si pana acum – in 630.000 de copii, este primul album dupa “Minutes to Midnight” din 2007.

de la: utv.ro

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.