The Society a luat foc

In dimineata zilei de 19.02.2011, in jurul orei 05.00, a fost semnalat un incendiu in desfasurare in incinta localului The Society Club Piatra Neamt, aflat in cladirea telegondolei, zona Gara.

Pompierii au ajuns in timp util si au limitat pe cat posibil pagubele provocate de un incendiu produs, din cate se pare, din cauze de neglijenta.

Incendiul de la The Society Club Piatra Neamt nu a fost provocat intentionat cum am inceput sa ne obisnuim in Piatra Neamt. Localul The Society nu prezenta urme de patrundere prin efractie sau elemente care sa indice prezenta unei incendieri intentionate.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.ro 

Update:

Dupa  ultimele informatii care le aveam, administratorul The Society a primit din partea pompierilor un “deviz favorabil” si anume :

“Clubul nu a fost incediat ci a luat foc din cauza unui  scurtcircuit”- O foarte mare vrajeala pentru a reusi sa recupereze banii de la asigurator.

Banii de pe asigurare puteau fi restituiți doar in cazul unui scurtcircuit, nu si in cazul unui incendiu provocat.  Totusi , banii nu vor fi luați pentru ca firma care administra clubul era în insolventa si toate bunurile aparțineau  lichidatorului judiciar EUROINSOLV S.P.R.L.
Sursa: Tugurlani.ro

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.