Targuri si expozitii in Piatra Neamt

În perioada 23–27 februarie, la Mall Forum Center va avea loc Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte, primul din seria evenimentelor organizate în acest an de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI). De asemenea, nemţenii vor avea ocazia să cumpere produse de la Târgul produselor tradiţionale de Mărţişor, care se va desfăşura în Piaţa Centrală, în perioada 24 februarie – 1 martie.

Tot în luna martie, va avea loc cea de-a patra ediţie a Târgului de Nunţi, la Galeriile de Artă Modernă. Astfel, timp de 3 zile, în perioada 18 – 20 martie, tinerii care vor să-şi unească destinele, au ocazia să-şi achiziţioneze hainele şi accesoriile necesare la un preţ convenabil. Târgul prezintă oferte de amenajări de nuntă, decoraţiuni florale, rochii de mireasă, ţinute de seară, blănuri, bijuterii, cosmetice, tehnică foto şi video, petreceri de firmă, catering, patiserii şi cofetării, tipărituri pentru evenimente, sonorizări, agenţii de impresariat artistic, saloane de înfrumuseţare, ofertele agenţiilor de turism pentru voiajul de nuntă, agenţii matrimoniale, cadouri, închirieri limuzine, trăsuri, pavilioane mobile, artificii.

Între 16 şi 18 martie, la sediul CCI Neamţ va avea loc Târgul de Joburi, Servicii bancare şi Târgul de oferte educaţionale „Fabricat în Neamţ”.  În perioada 23 – 27 martie, la Mall Forum Center, va avea loc un alt Târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte, de Buna Vestire. În aceeaşi locaţie, între 30 martie – 3 aprilie, se va desfăşura Material Construct, Târg de oferte imobiliare, Climatherm, Protecţia&PSI. Urmează Târgul produselor tradiţionale de Paşti, care se va desfăşura în perioada 16- 20 aprilie, în Piaţa Centrală.  Între 28 aprilie – 2 mai, nemţenii vor putea vizita Târgul „Flora şi Grădina”, ce se va desfăşura pe platoul de la Turnul lui Ştefan cel Mare. Seria evenimentelor programate în primăvară, se va încheia cu Târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte din preajma Rusaliilor, ce va avea loc între 11-15 mai, la Mall Forum Center şi Târgul Produselor Tradiţionale, organizat în Piaţa Centrală a municipiului Roman, în perioada 19 – 22 mai.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.