Puiu Mironescu batut crunt

Martorii spun că pietreanul cercetat pentru complictate la crima din Café Latino a fost lovit cu bâte de baseball de patru indivizi care l-au oprit la după ce i-au tamponat mașina între barierele de cale ferată. 

Ioan Dumitru Mironescu, zis „Puiu" se întorcea de la București spre Piatra Neamț la bordul mașinii Audi A6 când a fost lovit de o mașină BMW. Ieșeanul Tiberiu Cristodorescu, un bun prieten de-al lui Mironescu spune că a ținut legătura cu prietena lui „Puiu" care era pasager în mașină și aceasta i-a povestit filmul atacului în stil mafiot.

„Din mașina BMW au ieșit patru bărbați, cu bâte de baseball, care l-au alergat pe Puiu și l-au prins, iar pe calea ferată au început să-l lovească în cap", spune Tiberiu Cristodorescu.

Scăparea lui Mironescu au fost câțiva ofițeri DGIPI care erau în trecere prin zonă. La vederea lor, bătăușii au urcat într-o altă mașină care i-a recuperat și au plecat în trombă în direcția Piatra Neamț.

„După ce s-au șicanat în trafic reciproc o porțiune de drum pe care s-au deplasat în același sens, mașina BMW a intrat în depășire și a virat brusc în fața celeilalte mașini, astfel încât impactul a fost frontal", spune sucomisarul Aurelian Nădejde, șeful Poliției Rutiere a municipiului Bacău.

Puiu Mironescu a fost transportat la Spitalul Județean Bacău în stare gravă. La spital a ajuns și șoferul mașinii BMW care, în urma impactului a rămas blocat în volan.

Tamponarea bruscă a celor două mașini a fost surprinzătoare și pentru un alt șofer care a fost luat prin surprindere și și-a avariat și el autoturismul.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.