Accident in comuna Vanatori-Neamt


Un microbuz care face curse Durău - Iaşi s-a izbit, în jurul orei 14.00, de un jeep cu numere de Bulgaria, aparţinând unei mănăstiri.

 Cinci călători din microbuz, printre care şi un copil, şi cei patru călugări aflaţi în jeep au necesitat ajutor medical.

Unul dintre pasagerii microbuzului este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. 

„La faţa locului s-au deplasat cei de la SMURD, descarcerarea grea, două ambulanţe şi o autospecială, ca măsură de precauţie, pentru că am fost anunţaţi că ar fi vorba de un accident cu un autobuz. Cei de la descarcerare au îndepărtat pericolul producerii unui incendiu. Au deconectat bornele şi s-au asigurat că nu există scurgeri de carburant de la vehicule astfel încât să producă vreun incendiu", a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ. 


O femeie de 41 de ani, din Pipirig, cu fractură la piramidă nazală şi traumatism la gamba dreaptă cu plagă, a fost transportată de SMURD la spital. Totodată, doi dintre călugării aflaţi în jeep necesită îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital.

One Response to Accident in comuna Vanatori-Neamt

  1. Anonim says:

    Preotii nu au patit nimic.Ii cunosc pe amandoi si va pot spune ca nu au avut nevoie de ingrijiri medicale!!!

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.