Archive for februarie 2011

Bogu, Alex Rusu, Badal @ Style Cafe


Vineri, 4 martie 2011, de la ora 23:00 in Style Cafe din Galleria Mall are loc o petrecere la care vor mixa Bogu, Badal si Alex Rusu.

Intrarea la acest eveniment este GRATUITA.

Style Cafe se afla la etajul I in Galleria Mall.

Videoclip: Tiësto & Hardwell – Zero 76

Dj-iul olandez Tiesto ne-a pregatit o colaborare cu Hardwell care se anunta de proportii mari pe piata muzicala din toata lumea. Hardwell este doar un "pusti" de 22 de ani care promite multe.

Deja el a lucrat cu Cosmic Gate, Armin van Buuren, Tiesto, Bob Sinclar, Chris Lake, Funkerman, Laidback Luke, Sharam (Deep Dish), Steve Angello, Booty Luv si Hi_Tack.

Aceasta piesa dupa parerea mea va rupe topurile de pretutindeni si va fi acolo sus pentru mult timp de acum incolo.

Dar sa las vorbaria si sa va prezint mai jos videoclipul care e la fel de tare ca piesa si te incarca cu energie pozitiva ori de cate ori te uiti la el, asa ca va urez vizionare placuta.

Unboxing Allen & Heath XONE DB4


Cinci persoane ucise in mai putin de 24 de ore pe sosele

Patru dintre accidentele rutiere petrecute în Neamţ în decurs de câteva ore la începutul weekendului s-au soldat cu nu mai puţin de cinci persoane decedate, printre care fostul prim-procuror de la Bicaz.
Seria neagră a fost deschisă în localitatea Oglinzi din comuna Răuceşti, vineri seara, în jurul orei 19.10. Ilie Luca (64 de ani) a coborât dintr-un autobuz şi a vrut să traverseze strada prin spatele acestuia, dar nu a mai apucat. A fost surprins şi accidentat mortal de o autoutilitară.
După două ore şi zece minute, alte două persoane au fost victime ale imprudenţei la volan în localitatea Dolheşti din comuna Pipirig. Doi localnici şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea cel mai tânăr dintre ei s-a izbit de un cap de pod, în jurul orei 21.20. Ilie Popa (20 de ani), la-a luat la ocazie pe Ioan Butnaru (44 de ani).

Cu trei sute de metri înainte de a ajunge la casa acestuia, şoferul a intrat cu maşina într-un capăt de podeţ. „Pe o porţiune de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ situat pe partea dreaptă a direcţiei de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi a pasagerului de pe scaunul dreapta faţă“, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ. „Cel tânăr nu era însurat şi era cercetat într-un dosar pentru viol, dar în urma celuilalt au rămas doi copii fără tată“, a declarat primarul comunei Pipirig, Marcel Prună.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 4.30, la intrarea în Piatra Neamţ dinspre Bacău, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, Cosmin Constantin Ciocan, a murit după ce a intrat pe contrasens, s-a izbit într-o maşină în care se aflau patru persoane şi s-a oprit într-un stâlp al reţelei electrice.

La amiază, în jurul orei 13.30, Elena Anton (28 de ani), din Săvineşti, a fost ucisă la marginea şoselei de impactul pe care l-a avut cu autoturismul condus de un realizator de la o televiziune locală din Piatra Neamţ, George-Norocel Harabagiu. „De când sunt purtătoare de cuvânt, din 2005, nu au existat atât de multe persoane decedate într-un timp atât de scurt în accidente rutiere“, a precizat Cătălina Bădeanu.

De la: Adevarul.ro

400 de ani de atestare documentară a Bicazului

Deschiderea manifestărilor dedicate sărbătoririi localităţii de sub baraj a fost făcută prin aniversarea celor cinci ani de când Biblioteca orăşenească s-a mutat în sediul nou.

Sălile Bibliotecii Orăşeneşti Bicaz au fost neîncăpătoare, vineri seara, 25 februarie, când s-a marcat împlinirea a cinci ani de când instituţia funcţionează în actuala clădire.

Manifestarea a constat în lansarea volumelor „Muntele Ceahlău în legende şi povestiri“, antologie de Daniel Dieaconu şi Mihai Panţiru, şi „Mitologie şi creştinism la Muntele Ceahlău“, coordonat de Daniel Dieaconu. Acesta din urmă, având subtitlul „Itinerarii spirituale şi turistice“, este rodul unui proiect al Direcţiei de Administrare a Parcului Naţional Ceahlău şi al Centrului de Cercetare pentru Dezvoltare Regională şi Integrare Europeană al Universităţii Bucureşti.

Discursurile invitaţilor au fost presărate cu momente muzicale susţinute de elevi şi profesori ai Liceului de Artă „Victor Brauner“ Piatra Neamţ.

Totodată, întâlnirea a fost desemnată prima manifestare închinată aniversării a 400 de ani de atestare documentară a localităţii Bicaz. „Satul Bicaz este pomenit prima dată într-un hrisov din 12 august 1611 al voievodului Constantin Movilă, dar o cifră atât de rotundă nu poate fi sărbătorită într-o singură zi. Tot anul acesta stă sub semnul celor 400 de ani“, a declarat Ion Asavei, bibliotecar şef la Bicaz.

De la: Adevarul.ro

RObotzi S01 - Ep5 - Intrush

Audiovalenza HSM ep. 02 - reKreation (uk)


Rekreation are the young DJ/Production duo born from the backdrop of Manchester’s underground house music scene, comprising of James Hill & Ben Morling, who form a unique style weaving through all levels of house, laced with deep grooves.

Since December 2009 an evergrowing discography has formed for this pair, working closely with OD Muzique's very own Disco Electronica Recordings, Hector Couto & Roberto Palmero's Pura Music and Gabriel D'ors Selected Records plus many more in between, each seeing success all around the globe.

In 2010 following a number of lucrative releases, Access to Music nominated the boys as top 3 best producers in the UK, which was a great achievement for the year. As well as studio work, Rekreation have also been keeping busy on the DJ circuit with numerous dates all around the country including Pacha, Freitag & Ministry of Sound in London and continue to bring their trademark deep and soulful sets to their own event 'Applique' at the recently voted #1 club in the world, Sankeys, on a monthly basis.

2011 has got off to a good start with new remixes down for release on DE recordings alongside the likes of Reset Robot, OD Muzique, David K and Zoo Brazil, and collaboration projects with Submantra and Huxley on the cards for the near future. A couple of fresh EPs are also due for release over spring so keep an eye out for this very much active duo.

Artist info:
 

Dragoste pentru calorifer

Tugurlani.ro lanseaza primul mini-episod online, numit Dragoste pentru Calorifer . “Dragoste pentru Calorifer” se vrea a fi un serial scris de voi .

Asteptam cele mai traznite propuneri pentru a realiza in fiecare saptamana cate un mini serial cu Giovani si caloriferul sau. Cea mai traznita idee este pusa imediat in aplicare.

Asteptam scenarii gen:  Giovani si caloriferul la teatru, la cinema, la patinoar, etc.

Concurs pe partia Cozla pe data de 25 februarie


Vineri, 25 februarie 2011 pe partia Cozla din Piatra Neamt are loc un nou concurs de open snowboard si paralel slalom. Acest concurs este dedicat pentru amatori dar si pentru cei profesionisti.

De la ora 16:00 va avea loc sesiunea de antrenamente, iar de la ora 17:00 va avea loc competitia. Inscrierile se pot face la adresa de mail danasnowboard@gmail.com sau numerele de telefon 0720 815823; 0753 874214.

 Premii cash in valoare de 1000 de euro.

Rio Carnaval @ Irish Club


Vineri, 25 februarie 2011, Irish Club din incinta Galleria Mall (Parter) te asteapta sa petreci o seara in stilul carnavalului de la Rio alaturi de Budoar Dancers.

Dance Attack @ Irish Club


Sambata, 26 februarie 2011, de la ora 22:00 in Irish Club din incinta Galleria Mall (Parter) are loc petrecerea Dance Attack.

Informatii si rezervari: 0725 00 60 77

Targuri si expozitii in Piatra Neamt

În perioada 23–27 februarie, la Mall Forum Center va avea loc Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte, primul din seria evenimentelor organizate în acest an de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI). De asemenea, nemţenii vor avea ocazia să cumpere produse de la Târgul produselor tradiţionale de Mărţişor, care se va desfăşura în Piaţa Centrală, în perioada 24 februarie – 1 martie.

Tot în luna martie, va avea loc cea de-a patra ediţie a Târgului de Nunţi, la Galeriile de Artă Modernă. Astfel, timp de 3 zile, în perioada 18 – 20 martie, tinerii care vor să-şi unească destinele, au ocazia să-şi achiziţioneze hainele şi accesoriile necesare la un preţ convenabil. Târgul prezintă oferte de amenajări de nuntă, decoraţiuni florale, rochii de mireasă, ţinute de seară, blănuri, bijuterii, cosmetice, tehnică foto şi video, petreceri de firmă, catering, patiserii şi cofetării, tipărituri pentru evenimente, sonorizări, agenţii de impresariat artistic, saloane de înfrumuseţare, ofertele agenţiilor de turism pentru voiajul de nuntă, agenţii matrimoniale, cadouri, închirieri limuzine, trăsuri, pavilioane mobile, artificii.

Între 16 şi 18 martie, la sediul CCI Neamţ va avea loc Târgul de Joburi, Servicii bancare şi Târgul de oferte educaţionale „Fabricat în Neamţ”.  În perioada 23 – 27 martie, la Mall Forum Center, va avea loc un alt Târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte, de Buna Vestire. În aceeaşi locaţie, între 30 martie – 3 aprilie, se va desfăşura Material Construct, Târg de oferte imobiliare, Climatherm, Protecţia&PSI. Urmează Târgul produselor tradiţionale de Paşti, care se va desfăşura în perioada 16- 20 aprilie, în Piaţa Centrală.  Între 28 aprilie – 2 mai, nemţenii vor putea vizita Târgul „Flora şi Grădina”, ce se va desfăşura pe platoul de la Turnul lui Ştefan cel Mare. Seria evenimentelor programate în primăvară, se va încheia cu Târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte din preajma Rusaliilor, ce va avea loc între 11-15 mai, la Mall Forum Center şi Târgul Produselor Tradiţionale, organizat în Piaţa Centrală a municipiului Roman, în perioada 19 – 22 mai.

Seara latino @ Irish Club

Joi, 24 februarie 2011, de la ora 19:00 Irish Club din incinta Galleria Mall (Parter) te invita la o seara latino cu muzica live.

Informatii si rezervari: 0725 00 60 77

Accident in comuna Vanatori-Neamt


Un microbuz care face curse Durău - Iaşi s-a izbit, în jurul orei 14.00, de un jeep cu numere de Bulgaria, aparţinând unei mănăstiri.

 Cinci călători din microbuz, printre care şi un copil, şi cei patru călugări aflaţi în jeep au necesitat ajutor medical.

Unul dintre pasagerii microbuzului este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. 

„La faţa locului s-au deplasat cei de la SMURD, descarcerarea grea, două ambulanţe şi o autospecială, ca măsură de precauţie, pentru că am fost anunţaţi că ar fi vorba de un accident cu un autobuz. Cei de la descarcerare au îndepărtat pericolul producerii unui incendiu. Au deconectat bornele şi s-au asigurat că nu există scurgeri de carburant de la vehicule astfel încât să producă vreun incendiu", a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ. 


O femeie de 41 de ani, din Pipirig, cu fractură la piramidă nazală şi traumatism la gamba dreaptă cu plagă, a fost transportată de SMURD la spital. Totodată, doi dintre călugării aflaţi în jeep necesită îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital.

Destination Unknown

  1. Ibiza
  2. Londra
  3. Rio
  4. New York
  5. Paris
  6. Amsterdam  


Ziua chiulitului

Nu cred ca exista vreo zi care sa se numeasca ziua chiulitului si nici nu cred ca va aparea dar pe 25 fenruarie 2011 va fi, sa zic, asa o tentativa.

Aceasta chestie am gasito pe Facebook la pagina de evenimente si chiar am ramas placut surprins sa vad ca e la evenimente. Pana acum nu am mai auzit de asa ceva dar nu cred ca o sa fie ultima data cand o sa aud de ziua chiulitului.

Daca vrei sa participi si tu la acest eveniment nu ezita sa dai un click AICI si sa apesi butonul "DA" de pe acea pagina. Pana acum la acest eveniment participa 16.517 de persoane dar nu stiu sigur cati vor chiuli pentru ca vor avea probleme cu dirigintii sau cu parintii acasa.

Toti cei care chiulesc vineri pot pleca unde vor ei sau se pot intalni sa mearga la o bere, un suc, o limonada, un ceai, un vin fiert si asa mai departe, dar aveti grija ca politia iar a inceput sa umble prin localuri sa caute elevii care chiulesc de la scoala.

ReOpening Party @ Club Scala

Dupa ce o perioada de timp Club Scala a fost inchis pentru renovare acum a venit momentul sa se redeschida pe data de 5 Marie 2011 cu o fata noua si un spatiu ceva mai mic.

Detalii despre petrecerea de redeschidere a clubului inca nu se stiu dar o sa revin cu detalii.

Relatii si rezevari: 0743 87 22 52

Connect-R @ Galleria Mall


Sambata, 5 Martie 2011, de la ora 18:00 in Galleria Mall din Piatra Neamt are loc un super concert sustinut de Connect-R cu ocazia venirii primaverii.

Linkin Park pleaca in turneu cu Prodigy

Dupa ce vocalul trupei, Chester Bennington, a fost spitalizat in urma unei infectii virale, Linkin Park s-au regrupat si pleaca mai departe in turneu. Alaturi de ei vor merge si baietii de la The Prodigy.
Din pacate, concertele din Dallas si Houston au fost reprogramate, dar admiratorii mai au putina rabdare. “Le multumesc fanilor pentru cuvintele si gandurile frumoase pe care mi le-au transmis. Astept cu nerabdare sa urc din nou pe scena, ceea ce imi place mult mai mult decat sa stau in spital“, a transmis Chester.

Linkin Park au plecat pe 20 ianuarie in turneul de promovare al celui de-al patrulea album de studio, “A Thousand Suns”. Membrii trupei sunt foarte incantati de cum merg lucrurile, se simt foarte creativi si motivati in acest moment si vor sa se apuce de scris noi piese chiar pe drum!
Asadar, se pare ca vom avea un nou material in viitorul apropiat. “Suntem exact unde trebuie acum“, spunea Mike Shinoda, chitarist, pianist, dar si vocal in formatie. “Din punct de vedere al creativitatii, simt ca trupa e plina de energie… Incercam sa ne focusam pe intratul in studio cat de repede putem. Avem totul in minte si ne vom stradui sa scriem cat de mult putem in turneu“, a spus acesta, “Noi scriem tot timpul. Profitam de faptul ca instrumentele de inregistrat si de scris muzica s-au dezvoltat in timp, tehnologia a avansat, totul a devenit foarte compact si usor de carat. Incape foarte mult intr-un singur laptop.

Albumul “A Thousand Suns”, care s-a vandut – din luna septembrie si pana acum – in 630.000 de copii, este primul album dupa “Minutes to Midnight” din 2007.

de la: utv.ro

The Society a luat foc

In dimineata zilei de 19.02.2011, in jurul orei 05.00, a fost semnalat un incendiu in desfasurare in incinta localului The Society Club Piatra Neamt, aflat in cladirea telegondolei, zona Gara.

Pompierii au ajuns in timp util si au limitat pe cat posibil pagubele provocate de un incendiu produs, din cate se pare, din cauze de neglijenta.

Incendiul de la The Society Club Piatra Neamt nu a fost provocat intentionat cum am inceput sa ne obisnuim in Piatra Neamt. Localul The Society nu prezenta urme de patrundere prin efractie sau elemente care sa indice prezenta unei incendieri intentionate.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.ro 

Update:

Dupa  ultimele informatii care le aveam, administratorul The Society a primit din partea pompierilor un “deviz favorabil” si anume :

“Clubul nu a fost incediat ci a luat foc din cauza unui  scurtcircuit”- O foarte mare vrajeala pentru a reusi sa recupereze banii de la asigurator.

Banii de pe asigurare puteau fi restituiți doar in cazul unui scurtcircuit, nu si in cazul unui incendiu provocat.  Totusi , banii nu vor fi luați pentru ca firma care administra clubul era în insolventa si toate bunurile aparțineau  lichidatorului judiciar EUROINSOLV S.P.R.L.
Sursa: Tugurlani.ro

Dragobetele saruta fetele


Sambata, 26 februarie 2011, in Club Central din Piatra Neamt are loc Dragobetele Saruta Fetele. Aceasta petrecere are loc anual si are un real succes in randul tinerilor din oras.

In acest an organizatorii s-au gandit sa ii aduca ca invitati speciali pe cei de la Fly Project pentru ca fac atmosfera si pentru ca au super hit-uri care veri intregi au tinut radiourile tot mai ocupate.

Dupa cum stiti de muzica pe tot parcusrul serii se va ocupa Dj Arnold ca va incinge seara cu cele mai bune hit-uri si cea mai buna muzica.

Accesul in club are loc de la ora 20:00 pe baza de invitatie care costa 25 RON si se poate gasi la oricare reprezentant CLT din fiecare liceu.

Videoclip: Radio Killer - Lonely Heart

Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu, am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecere acasa sau sa mergi in club.
Asta a declarat echipa Radio Killer.

Concurs de snowboard pe partia Cozla


În data de 18.02.2011, SC Perla Invest, administratorul pârtiei de schi Cozla, va organiza prima editie a concursului de snowboard ”Big Air Contest”.

Evenimentul se va desfăsura după următorul program:
10:00 – antrenamente
12:00 – cali­ficări
13:00 – fi­nala
15:00 – premierea

Înscrieri pentru concurs se pot face la numărul de telefon 0743789614, de unde se pot obtine si mai multe detalii referitoare la regulamentul concursului.

Valoarea totală a premiilor puse în joc este de  1000 de euro cash. Pe toată durata concursului, atmosfera va fi întretinută de DJ Chira.

 Sursa: Ziarpiatraneamt.ro

Flamingo Boys @ Tequila Club


Joi, 24 februarie 2011, in Tequila Club din Piatra Neamt are loc un show incendiar pentru fete susinut de catre Flamingo Boys.

Hot Girls (Prezentare de lenjerie intima) @ Irish Club


Vineri, 18 februarie 2011, in Irish Club din Galleria Mall (Partier) are loc o prezentare de lenjerie intima de catre cele mai hot fete.

Informatii si rezervari: 0725 00 60 77

Tech-House Night @ Club Style Cafe (Galleria Mall)


Sambata 19, Februarie 2011, de la ora 21:00 in Club Style Cafe din incinta Galleria Mall are loc o petrecere de neuitat.

Music: Tech-House

Warm-up Octav
Main: Dj Badal & Alex

1 x Free Shot

Intrarea Libera

Evenimentul si pe Facebook

Puiu Mironescu batut crunt

Martorii spun că pietreanul cercetat pentru complictate la crima din Café Latino a fost lovit cu bâte de baseball de patru indivizi care l-au oprit la după ce i-au tamponat mașina între barierele de cale ferată. 

Ioan Dumitru Mironescu, zis „Puiu" se întorcea de la București spre Piatra Neamț la bordul mașinii Audi A6 când a fost lovit de o mașină BMW. Ieșeanul Tiberiu Cristodorescu, un bun prieten de-al lui Mironescu spune că a ținut legătura cu prietena lui „Puiu" care era pasager în mașină și aceasta i-a povestit filmul atacului în stil mafiot.

„Din mașina BMW au ieșit patru bărbați, cu bâte de baseball, care l-au alergat pe Puiu și l-au prins, iar pe calea ferată au început să-l lovească în cap", spune Tiberiu Cristodorescu.

Scăparea lui Mironescu au fost câțiva ofițeri DGIPI care erau în trecere prin zonă. La vederea lor, bătăușii au urcat într-o altă mașină care i-a recuperat și au plecat în trombă în direcția Piatra Neamț.

„După ce s-au șicanat în trafic reciproc o porțiune de drum pe care s-au deplasat în același sens, mașina BMW a intrat în depășire și a virat brusc în fața celeilalte mașini, astfel încât impactul a fost frontal", spune sucomisarul Aurelian Nădejde, șeful Poliției Rutiere a municipiului Bacău.

Puiu Mironescu a fost transportat la Spitalul Județean Bacău în stare gravă. La spital a ajuns și șoferul mașinii BMW care, în urma impactului a rămas blocat în volan.

Tamponarea bruscă a celor două mașini a fost surprinzătoare și pentru un alt șofer care a fost luat prin surprindere și și-a avariat și el autoturismul.

Flamingo Girls @ Tequila Club


Vineri 18 februarie 2011, in Tequila Club din Piatra Neamt are loc un show incendiar facut de catre Flamingo Girls.


Rezervari: 0754 05 17 43

Valentines's Day vs. Dragobetele

Valentine's Day e ziua americana a indragostitilor, iar dragobetele e ziua romaneasca a indragostitilor.

De ceva vreme mai toata lumea din Romania sau mai bine zis toti indragostitii sarbatoresc pe data de 14 februarie Valentine's Day si se cam uita de sarbatoarea romaneasca a dragobetelui care are loc pe data de 24 februarie.

Dupa mine nu cred ca e nevoie de o zi speciala ca sa iti exprimi dragostea sau sa ii faci cadouri partenerei (partenerului). Deci nu prea cred ca ma intereseaza ca e Valentine's Day sau Dragobetele pentru a-mi exprima dragostea fata de prietena mea.


Music Love #11

1. David Deejay & Dony – Sexy Thing (Deepside Deejays Official Remix)
2. Ricardo Reyna – Hasta Que Salga La Luna (Prok & Fitch Vocal Mix)
3. Cidinho & Doca – Rap Das Armas (Prok & Fitch Mix)
4. Adam Shaw & Brothers Vibe – Juan Pachanga’s Degrees (DJ Ian Bootleg)
5. Chocolate Puma – Morning Rain (Moist Dub Mix)
6. Tristan Garner – Caribe (Original Extended Mix)
7. Heinrichs & Hirtenfellner – Tromp It – Original Mix
8. Stereo Palma – Dreaming (Malibu Breeze Remix)
9. Madonna  – Give It To Me (Pete Tong & Dave Spoon Remix)
10. Emil Lassaria – Morning Shadows

Guest Mix @ Radio M - 11 Februarie 2011

Ieri seara am avut un guest mix de exceptie in emisiunea Music Love de la Radio M. Muzica foarte buna si de calitate care chiar si mie mi-a placut l nebunie si am inceput sa dansez singur prin studio.

Mai jos aveti tracklist-ul de ieri seara si de asemenea un lick de download:

1.The Verve - Bittersweet Symphony (Timothy Marc Remix)
2.Enur - Calabria (Ralvero Remix)
3.The Prodigy - Smack My Bitch Up (AN21 & Max Vangeli Bootleg)
4.N/a
5.Harry Romero, Junior Sanchez, Alexander Technique ft. Shawnee Taylor  - Where You Are (Steve Angello Edit)
6.Carl Louis & Martin Danielle - The Message
7.Steve Angello & Laidback Luke - Be vs Satisfaction (Swedish House Mafia Bootleg)
8.ONE CALABRIA EDUCATION - SWEDISH HOUSE MAFIA  GogosV  Mouzakis Bootleg
9.Supermode - Tell Me Why (original club mix)
10.Missy Elliott - Get Ur Freak On (Chocolate Puma Bootleg)


P.S. Astazi de la ora 21:00 ne auzim tot la Radio M plus ca o sa pornesc camera live din studio.

Duminica este prima zi a saptamanii


Pentru a oferi lamuriri credinciosilor ortodocsi din Romania cu privire la formatul calendarului pentru anul 2011, Biroul de presa al Patriarhiei Romane spune ca ”Duminica nu mai apare barată cu două linii roşii, ci există o continuitate între duminică şi luni, pentru a sublinia adevărul din Sfânta Evanghelie că Domnul nostru Iisus Hristos a înviat în prima zi a săptămânii, care urmează după sâmbătă (cf. Matei 28, 1; Marcu 16, 2, 9; Luca 24, 1; Ioan 20, 1). […]Prin urmare, nu trebuie să ne tulburăm şi nici să ne punem întrebări inutile, ci este nevoie de o înţelegere mai duhovnicească a calendarului şi a timpului vieţii noastre, ca timp al mântuirii care are în centrul lui adevărul Învierii lui Hristos, ca temelie a învierii noastre din păcat şi din moarte.”
Traducand ceea ce spune Biroul de Presa al Patriarhiei, nu trebuie sa ne punem “intrebarea inutila”: de ce tocmai acum, la 2011 ani de la nasterea lui Hristos (data contestata, stiuta fiind eroarea de 4 sau 5 ani pe care a facut-o Dionisie Exiguul in momentul in care a conceput notarea de la anul 0, dar aceasta e o alta balbaiala a traditiei si o alta poveste ) s-a ajuns la concluzia ca Duminica este prima zi a saptamanii, in contextul in care Hristos a venit sa implineasca legea Vechiului Testament care a stabilit sabatul ca fiind ultima zi a saptamanii si zi de odihna. Nu dorim sa subminam cu nimic importanta Bisericii Ortodoxe in Romania, insa aceasta metoda de a aduce la tacere credinciosii nu poate decat sa jigneasca inteligenta romanilor.
Am gasit un raspuns interesant adresat Biroului de presa care apartine preotului Mihai Valica:
Daca dupa biroul de presa „nu se schimba nimic in calendarul crestin – ortodox pe anul 2011”, eu cred, totusi, ca se schimba cel putin logica perceperii zilei de odihna ca fiind un inceput si nu ca o incununare a dragostei lui Dumnezeu prin Jertfa Sa si ca o rasplata a unei munci de o saptamana, cand crestinul trebuie sa-si odihneasca trupul dar sa-si primeneasca si sufletul prin rugaciune si participare la Sf. Liturghie. In logica biroului de presa, noi nu mai imitam pe Creatorul si pe Re-creatorul Iisus Hristos, ci ne facem o alta logica contrara intelesului duhovnicesc al zilei de duminica si chiar contrara Sf. Traditii a Bisericii, intrucat accentul se pune pe legatura intre prima zi a saptamanii (duminica) si ziua de luni si restul zilelor, si nu pe continuitatea intre sambata si duminica, asa cum este corect din punct de vedere biblic, liturgic si canonic. Deci, biblic, separand duminica de sambata, fie si printr-o mutare simpla a unor linii in calendar, se separa Vechiul Testament de cel Nou dupa ideologia lui Marcion. Astfel omul se intoarce la prima zi a creatiei si intreaga opera de mantuire poate fi vazuta ca o separatie intre crucea si patima Domnului, de Invierea Lui.
Credem ca cei ce conduc Biserica Ortodoxa (ierarhii) aplica uneori masuri care forteaza atat credinciosii, cat si preotii, care, si ei, din principiul cel mai des invocat al “ascultarii” sunt siliti sa primeasca si sa puna in aplicare lucruri care nu mai sunt actuale sau constructive in contextul de astazi al vietii Bisericii. Consideram ca ar trebui ca slujitorii Bisericii sa mai lase sintagma “crede si nu cerceta” sau, mai pe limba romanului ,”Fa ce spune popa, nu ce face el” si sa treaca la un dialog cat mai argumentat si deschis in legatura cu adevarul de credinta pe care Biserica il poseda, dar il tine cu grija sub traditii si principii invechite.
Intr-o vreme in care comunicarea este la un nivel foarte avansat, oamenii au nevoie de o Biserica primitoare, deschisa la dialog si mai ales, aproape de suferinta si neajunsul omului de rand, care prin viata sa de zi cu zi pastreaza si viata Bisericii vie prin implicarea sa directa sau indirecta in activitatea ei.
In realitate, aceasta problema a calendarului si a separarii sambetei de duminica este mai mult un foc de paie. Modificare mascheaza, de fapt, una dintre multele scapari ale sinoadelor care nu au avut suficienta forta sa gestioneze tot ceea ce se intampla in Biserica. Hotararea luata de BOR incearca, ce-i drept, cu stangacie sa repare ceea ce timp de doua mii de ani a fost gresit in perceptia crestinilor. Oare conteaza atat de mult pentru un om simplu daca Duminica este prima sau ultima zi a saptamanii?
Incheiem, tot cu parerea parintelui Mihai Valica “Nu erau oare probleme mult mai importante de rezolvat in viata Bisercii (ex. combaterea legilor din parlament care justifica homosexualitatea, dezincriminarea prostitutiei si a incestului, actele biometrice, otravirea populatiei cu experimentarea unor medicamente direct pe oameni, creditul bancar privid finantarea Catedralei Mantuirii Neamului, legea care se dezbate in prezent privind vrajitoria – vezi pozitia 5161 din nomenclatorul de meserii – si impozitarea ei[5], ecumensimul himer si fara granite, pentru care unii monahi si monahii isi iau lumea in cap si se duc la eretici – cazul Nichita, martirii inchisorilor  din perioada holocaustului rosu, etc) decat jucatul de-a alba neagra cu calendarul?”.


Sursa: Ziar Piatra Neamt

Sa radem putin,zic...

Fernando la drogherie - In Puii Mei
   
  Vezi  mai multe  video    din   divertisment

Invitatii si invitati

Dupa cum stiti pe data de 25 februarie are loc "Dragobetele saruta fetele" care are loc in fiecare an in Club Central din Piatra Neamt.

Ca sa fiu clar si sa ma inteleaga toata lumea si sa nu ma mi intrebe de invitatii, vreau sa va zic ca invitatiile apar marti adica vor fi puse in vanzare si se vor gasi la reprezentantii Consiliul Local al Tinerilor, iar sambata se anunta si invitatii speciali care vor anima aceasta petrecere.

Cabron – Milion-Air

Mai nou Cabron se pregateste sa lanseze  un mixtape numit On The Air si va cuprinde mai multe piese straine refacute chiar de el.

Yo! Saptamana viitoare se implineste o luna de cand am lansat www.cabronoficial.ro. Drept rasplata pentru activitatea pe care ati avut-o aici .. pentru commenturi si pentru ca sunteti alaturi de mine … m-am gandit sa imi aleg cateva instrumentale de afara.. unele mai celebre .. altele mai putin celebre .. sa fac piese pe ele si sa le pun pe internet exclusiv pentru cei care acceseaza site-ul si blogu-l meu si pentru cei care ma urmaresc pe facebook, pe twitter sau pe youtube si pentru aceia care vor sa asculte Cabron… pana lansez “AL(t)BUM” sa aveti ce sa ascultati de la mine. Planu’ este urmatorul.. Incepand de saptamana viitoare in fiecare MIERCURI o sa pun la download cate o piesa.. pana o sa strangem de un miniMIXTAPE.. sper sa va placa ideea mea .. si daca aveti idei cam pe ce piese de afara m-ati vedea sa dau nu ezitati sa imi dati de stire. Mixtape-ul se cheama “ON THE AIR” si o sa pun si coperta odata cu ultima piesa..ca sa aveti tot proiectu’ cu tot ce trebuie.. Pana atunci fiecare piesa o sa vina cu un artwork ca cel de mai sus ..care o sa prezinte piesa urmatoare si pe ce instrumental e facuta .. ca sa stiti in mare cam ce sa asteptati. Acestea fiind spuse .. stati ON-AIR pe aici pana MIERCURI 9 februarie..cand o sa puteti asculta prima bucata … “MILION-AIR” .
Piesa se poate descarca gratuit de pe site-ul lui Cabron si puteti sa o ascultati si mai jos.

Sursa: monden.info

Sonny Flame - I Gotta Find You

Astazi s-a lansat noul single semnat Sonny Flame la care a lucrat cu Emil Lassaria.

Mai jos aveti un comunicat de presa:

Dupa ce a luat cu asalt cluburile din toata tara si nu numai, cu hitul “Jump Up”, Sonny Flame, impreuna cu casa de discuri Red Clover, lanseaza un nou single, “I Gotta Find You“, o piesa de o alta factura decat cea cu care Sonny Flame v-a obisnuit pana in prezent. O interpretare aparte, un mesaj sensibil in care cu siguranta se vor regasi multi dintre voi, o productie muzicala marca Emil Lassaria si un inteles profund al versurilor sunt cu siguranta ingredientele care va vor face sa apasati “play”. De mentionat ca la instrumentalul piesei, mix si mastering au mai contribuit Preston si Daniel Baciu (Kenno Project).

Iar aici aveti piesa:



Ce parere aveti despre piesa?

Cristian Dumitru si Cristina Caramarcu @ Irish Club


De Valnetine's Day petrece alaturi de prietenii tai in Irish Club (Galleria Mall) din Piatra Neamt.

Invitati speciali: Cristian Dumitru si Cristina Caramarcu


Rezervari: 0725 00 60 77

D-Low & Dragosh @ Club tonique


Sambata, 12 februarie 2011, de la ora 22:00 in Club Tonique din Piatra Neamt vor mixa Dragosh & D-Low.

Rezident: Le Makitore (Viva Music)


Informatii si rezervari: 0749 13 97 47

4 kg in 48 de ore?

Mai jos aveti o imagine in care apare o reclama pe care scrie: "4 kg in doar 48 de ore". stau si ma intreb cum poti sa slabesti 4 kg in 48 de ore.

Cred ca stiu care e solutia. Te duci frumusel la un magazin sportiv iti iei o banda de alergat te duci acasa o montezi si te apuci de alergat 48 de ore fara oprire la viteza maxima, cred ca asta e solutia pentru a slabi 4 kg in 48 de ore.

15 locatii pentru comercializarea martisoarelor

Chiar daca 1 mairtie nu a venit sau 8 martie deja edilii pregatesc terenul pentru spatiile care vor servi la comercializarea martisoarelor.

In dispozitia emisa de catre primarul Gheorghe Stefan se arata ca pe raza municipiului Piatra Neamt au fost stabilite 15 locatii cu 150 de locuri destinate comercializarii martisoarelor.

Iata lista cu zonele delimitate pentru comercializarii martisoarelor si a felicitarilor:


Piaţa Centrală (Forum Center)                                  30 de locuri
Bd. Decebal (zona Muzeului de Istorie)                   15 locuri
Bd. Decebal (zona Gostat)                                         10 locuri
Piaţa Centrală                                                               10 locuri        
Piaţa Mărăţei                                                                 10 locuri
Piaţa Dărmăneşti                                                         10 locuri
Piaţa Bistriţa                                                                  10 locuri
Bd. Traian (zona Complexului „Cireşica")                5 locuri
Bd. Decebal (zona „Petrodava")                                10 locuri
Aleea Ulmilor (în faţa Blocului A2)                             5 locuri
Piaţa Ştefan cel Mare (zona Farmaciei)                   10 locuri
Str. M.Viteazu (în faţa halei Orion şi zona „Cip Savin")  10 locuri
Gara (lângă restaurantul „Lido")                                5 locuri
Spital (în staţia de la S1)                                             5 locuri
Complex Pietricica (zona magazinului „Cosmos")      15 locuri

Dj Optick cel mai bun dj din Romania

DJ Optick s-a numarat printre favoritii galei de premiere, reusind performanta de a primi voturile publicului la toate cele 4 categoriile la care a fost nominalizat.

Titlul de “cel mai bun DJ din Romania” este, cu certitudine, cel mai important, cel mai disputat si cel mai ravnit dintre toate categoriile, iar DJ Optick a reusit sa castige voturile publicului la o diferenta semnificativa de urmatorii clasati. Publicul i-a recompensat astfel calitatile incontestabile de DJ, apreciind capacitatea sa unica de a intui asteptarile audientei, de a vibra pe scena alaturi de multime, de a transmite emotii.

In 2001 a aparut site-ul nights.ro si tot atunci m-am lansat si eu ca Dj, am intrat timid, in complexa lume a clubbingului. Vedeam cum apar, in fiecare zi tot felul de flyere pentru diverse evenimente, care mai de care mai interesante si tentante. Imi doream sa apar si eu, macar odata pe un astfel de flyer. Dupa 10 ani de munca, ma bucur ca am fost votat ca fiind cel mai bun Dj roman, tot prin intermediul acestui site. Consider ca fiecare Dj are momentul lui de number 1, cel putin odata pe an, in fata fanilor. Va multumesc pentru sprijin si multumesc ca sustineti aceasta muzica si, pana la urma, industria clubbing!” a declarat emotionat DJ Optick.

Pe langa titlul de “cel mai bun DJ din Romania”, DJ Optick si-a adjudecat si trofeul pentru “Cel mai bun set romanesc in 2010”, fiind astfel recompensat de public pentru performanta sa de exceptie de la cel mai mare eveniment dance din Romania, eveniment ce are loc an de an pe plaja dintre Venus si Saturn: Liberty Parade.

Asa cum anul trecut, artistul a reusit sa marcheze o dubla reusita in ceea ce priveste productia muzicala romaneasca, si in acest an, DJ Optick ramane pe podium, ocupand locul al doilea la categoria „Cea mai buna productie muzicala romaneasca - Ningua by Optick & Sllash & Doppe”. 

Optick s-a numarat printre premianti si la categoria „Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania”, ramanand in continuare pe podium cu al sau podcast „NextLevel”.

Fara doar si poate, rasfatatul Galei „Nights.ro Awards” de anul acesta, DJ Optick a promis ca va continua sa se ridice la asteptarile publicului care l-a votat: „Pregatiti-va pentru un 2011 de exceptie, cu show-uri radio originale si performante live memorabile”.

Podcastul sau, „NextLevel”, poate fi ascultat in fiecare seara de joi la VibeFm, iar prezenta sa este una dintre cele mai asteptate si anul acesta la Liberty Parade 2011. 

Sursa: VibeFM.ro

Valentine's Day @ Club Tonique


Club Tonique din Piatra Neamt te invita pe data de 13 februarie 2011 sa petreci Valentine's Day alaturi de persoana iubita.

Informatii si rezervari: 0233 21 33 88

Tanar beat accidentat pe DN 15


Duminica seara un baiat de 15 ani a fost izbit de o masina pe Drumul National 15, pe raza localitatii Savinesti din Piatra Neamt.

Tanarul s-a angajat in traversarea soselei in fuga fara sa se asigure, intr-o zona slab luminata, iar soferul spune ca nu avea viteza dar pietonul i-a aparut brusc in fata si nu a putut sa evite impactul.

Victima a fost gasita la fata locului cu o contuzie la sold, cu un traumatism cranian si pierdere scurta de cunostinta. Dupa ce a fost dus la spital medicii au constatat ca era si sub influenta bauturilor alcoolice.

Rezultate Nights.ro Awards 2011 - partea a III-a

Ultima serie de rezultate de la premiile industriei clubbing din Romania, Nights.ro Awards 2011! Premiul specialistului, cel mai bun VJ si alte categorii detaliate:

Cel mai popular DJ strain in 2010 in Romania
1. Ricardo Villalobos
783
2. Richie Hawtin
656
3. Paul Kalkbrenner
549
4. Luciano
520
5. John Digweed
367
6. Marco Carola
266
6. Sasha
266
8. Audiofly
263
9. Sven Vath
260
10. Nima Gorji
197

Cel mai bun DJ set strain din Romania in 2010
1. Ricardo Villalobos b2b Raresh @ Kristal Glam Club - 18 decembrie
762
2. Carl Cox @ Sunwaves 8 revolution continues Stage - 14 august
559
3. Paul Kalkbrenner @ Kristal Opening - 8 octombrie
517
4. Above & Beyond @ Liberty Parade Saturn-Venus - 24 iulie
438
5. Richie Hawtin @ Kristal Closing Party - 15 mai
415
6. Sasha vs. James Zabiela @ Kristal Glam Club - 24 aprilie
318
7. DJ Sneak @ Sunwaves 8 house of house Stage - 14 august
311
8. Marco Carola @ Kristal Glam Club - 6 martie
262
9. Lee Burridge @ In Deep & Dance Days Kudos - 1 mai
254
9. Oxia @ In Deep & Dance Days Kudos - 1 mai
254



Melodia de club a anului 2010 in Romania
1. Butch - no worries
1361
2. The Chemical Brothers - swoon (Lindstrom & Prins Thomas Remix)
957
3. Coyu & Edu Imbernon - beautiful story
453
4. Caribou – sun
372
5. Nicolas Jaar - a time for us
365
6. Tensnake - coma cat
387
7. Art Department - without you
276
8. Hot Chip - I feel better
224
9. Floorplan - funky souls
182
9. Matthew Dear - little people
182



Albumul anului 2010 in Romania
1. Suie Paparude - e suflet in aparat
1323
2. Faithless - the dance never ends
1081
3. Seth Troxler - boogybytes vol. 5
452
4. Royksopp – senior
317
5. Gaiser - unstable witness
234
6. Caribou – swim
222
7. Jacuzzi Boys - de la casa
210
8. LCD Soundsystem - this is happening
202
9. Bonobo - black sands
198
10. James Holden - DJ Kicks
133


Cel mai bun podcast (muzica electronica) din 2010 din Romania
1. One Underground Podcasts
980
2. Vibecast Session
885
3. Nextlevel
841
4. Futere Sound of Bucharest by Kozo
567
5. Heineken Electrolab Podcast
532
6. Deep Sounds cu Dj Carlos & JASC
279
7. Trance Fusion by Memee & Ciprian B
252
8. Electronic Hunt Podcast
136
8. Hipodrome Podcast
136
10. Colours by Kemmo
114


Brandul cu cea mai mare sustinere pentru scena clubbing din Romania in 2010
1. Red Bull
959
2. Heineken
626
3. Marlboro
491
4. Jaggermeister
448
5. Kent
411
6. Absolut
349
7. J&B
306
8. Finlandia
137
9. Coca Cola
139
10. Burn
128

Cel mai tare flyer design din Romania in 2010
1. Cadenza Vagabundos @ Sala Polivalenta
740
2. Ricardo Villalobos b2b Raresh @ Kristal Glam Club
433
3. Sunwaves 7 Festival @ Plaja Kristal
412
4. Beardyman @ Club Midi
372
5. Optick Afterhours @ The DJs
325
6. Marea Adunare Nationala @ Tralala Club
320
7. Remember @ La Mania
244
8. Brainwashed @ Subbufet
230
8. Circoloco New Era @ Palatul Bragadiru
230
10. Put Your Dancing Shoes On @ Base Café
185

Cel mai bun VJ din Romania in 2010
1. Dreamrec
971
2. Schultz
672
3. Alex Pascu
576
4. Cote
476
5. Rancea
441
6. Dan Basu
439
7. Hipnoptic
393
8. Eko
314
9. SKVJs
192
10. Flowerstepper

Rezultate Nights.ro Awards 2011 - partea a II-a

Continuam prezentarea castigatorilor Nights.ro Awards cu categoriile referitoare la productie muzicala romaneasca, dar si cel mai bun party brand si cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania

Cea mai buna productie muzicala (electronica) in 2010
1. ROA - ne place
706
2. Optick, Sllash & Doppe – ningua
609
3. Petre Inspirescu – evar
451
4. NTFO feat. Gabby – adjective
363
5. Livio & Roby - Sunday offend
350
6. Livio & Roby – tribute
312
7. Mihai Popoviciu – telematiks
287
8. Rosario Internullo - taifas
262
9. Vibers - free your mind
252
10. Adrian Eftimie & Alexuuu & TDK - back in business
221


Proiectul muzical romanesc underground al anului 2010

1. Arpiar
1350
2. Suie Paparude
1061
3. Mihai Popoviciu & Jay Bliss
914
4. Livio & Roby
816
5. Les Elephantes Bizarres
303
6. OK Corral
257
7. Minus
219
8. All Wheels Drive House
104
9. Brazda lui Novac
81
10. Discoballs
62


Cel mai bun proiect dance romanesc in 2010

1. Inna
847
2. DJ Sava feat. Raluk
618
3. Narcotic Sound & Christian D
592
4. Deepside Deejays
389
5. DJ Project
384
6. Deep Central
318
7. Morandi
277
8. Impact
208
9. Liviu Hodor
203
10. DJ Andi
187

Cel mai bun DJ set romanesc in 2010

1. Optick @ Liberty Parade Venus Saturn
844
2. Raresh, Pedro & Rhadoo @ KaZantip Afterparty, Crimea
455
3. arpiar @ La Mania Closing Party
428
4. Rhadoo @ Sunwaves 8 after-hours
425
5. Livio & Roby @ Underground Ibiza
325
6. Rosario Internullo @ Nights.ro 9 years anniversary Daimon Club
223
7. Adrian Eftimie @ Cafe Del Mar, Exclusive (Mamaia) 2010
211
8. Pagal @ Nights.ro 9 years anniversary Daimon Club
204
9. Adrian Eftimie @ Kristal Opening warmup 4 Kalkbrenner - 8 octombrie
200
10. Mahony @ Club Kristal - warmup John Digweed
187


Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate in 2010

1. Raresh
1454
2. Rosario Internullo
564
3. Livio & Roby
551
4. Mihai Popoviciu
483
5. Claudia Cazacu
476
6. Pagal
451
7. Rhadoo
398
8. The Model
199
9. Petre Inspirescu
196
10. TRG
176

Cel mai tare party brand in 2010 in Romania
1. The Mission
965
2. Sunrise
906
3. Nights.ro
849
4. Kudos
691
5. TrancENDance
218
6. Selectro
213
7. Escapism Musique
124
7. La Mania
124
9. Unusual Suspects
101
10. Lollipop Events
93


Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania in 2010
1. Selectro @ Expirat
629
2. TrancENDance @ Studio Martin
532
3. 12h Dance Marathon @ Baumax
477
4. Luxury Afterhours @ Club Shade
276
5. Chestionabil Joint @ The Ark
274
6. In Porumb @ Turnu Severin
248
7. Mango Showcase @ Studio Martin
215
8. Dropdread Therapy Sessions
136
9. Exquisite afterhours @ Barocco Bar
108
10. Basics @ Base Cafe

Rezultate Nights.ro Awards 2011 - partea I

In aceasta noapte s-au decernat premiile industriei muzicale romanesti, la Kristal Glam Club. In cadrul unei ceremonii prezentate de Cosmina Pasarin, s-a anuntat castigatorul: Optick a fost votat cel mai bun DJ roman din 2010! Iata si listele complete:

Cel mai bun DJ din Romania in 2010
1. Optick
1020
2. Raresh
746
3. Adrian Eftimie
641
4. Rhadoo
326
4. Rosario Internullo
326
6. Livio & Roby
265
7. Pagal
244
8. Mihai Popoviciu
242
9. Petre Inspirescu
187
10. Emil Lassaria
170


DJ-ul cu cea mai mare ascensiune in 2010

1. Mahony
800
2. NTFO
483
3. Byby & Eddy
373
4. Dan Andrei
303
5. Luca M
270
6. Snatt & Vix
220
7. VyGo
201
8. Groove Soundsystem
189
9. Mindcage
182
10. Gully
135

Evenimentul anului 2010 in Romania
1. Sunwaves 8 @ Plaja Kristal - 14 august
1165
2. Liberty Parade @ Plaja Saturn-Venus - 24 iulie
816
3. Sunwaves 7 Festival @ Plaja Kristal - 30 aprilie 2 mai
605
4. Cadenza Vagabundos @ Sala Polivalenta - 20 noiembrie
405
5. Peninsula Felsziget @ Targu Mures - 26-29 august
270
6. David Guetta @ Romexpo - 15 octombrie
251
7. In Deep & Dance Days @ Kudos Beach - 30 aprilie 2 mai
204
8. The Mission Dance Weekend @ Hanul Piratilor - 6-7 august
201
9. Nights.ro 9years Anniversary @ Daimon Club - 19 iunie
156
10. The Mission 10years Paul Van Dyk @ Arenele Romane - 6 martie
138



Cea mai tare petrecere de club in 2010 din Romania
1. Ricardo Villalobos & Raresh @ Kristal Glam Club - 18 decembrie
721
2. Paul Kalkbrenner @ New Kristal Opening - 8 octombrie
526
3. Kudos Ice @ Poiana Brasov - 31 decembrie
421
4. Richie Hawtin @ Kristal Closing - 15 mai
394
5. Marco Carola @ Club Midi - 22 octombrie
267
6. Nights.ro Awards 2010 @ Kristal Glam Club - 27 februarie
228
7. Sasha & Zabiela @ Kristal Glam Club - 24 aprilie
220
8. arpiar @ Club Midi Closing - 17 decembrie
217
9. John Digweed @ Kristal Glam Club - 5 noiembrie
213
10. Sven Vath @ Studio Martin - 13 noiembrie
206


Cel mai bun club din 2010 in Romania
1. Kristal Glam Club, Bucuresti
1424
2. Club Midi, Cluj-Napoca
759
3. Studio Martin, Bucuresti
516
4. Expirat / The Other Side, Bucuresti
296
5. La Mania, Mamaia
273
6. Krypton, Craiova
232
7. Divino Glam Club, Galati
181
8. Space, Bucuresti
140
8. XS, Iasi
140
10. Obsession, Cluj
116

Cel mai bun DJ rezident din Romania in 2010

1. Mahony (Kristal/Kudos)
2044
2. MiHigh (Midi)
616
3. Greeg (Expirat)
419
4. Snatt & Vix (TrancENDance)
411
5. Zotist (Zebra)
317
6. Andrei (Krypton)
301
7. Razaar (Barocco Bar)
292
8. Ralmm (Office, Iasi)
264
9. Gully (Noa)
183
10. Mike (Iasi)
180