Liviu Hodor & Tara, Parannoya @ Balul Bobocilor Gh. Cartianu (Chimie)

Am vazut pe unele bloguri din Piatra Neamt ca tot se discuta despre balulu bobocilor, dar si despre invitati de la Colegiul Thnic Gh. Cartianu.

Multi spun ca nu au auzit de Liviu Hodor si Tara. Acest doi artisti sunt foarte cunoscuti si in Romania dar si in afara tarii. Daca nu stii cine e Liviu Hodor poti afla chiar de pe pagina lui oficiala de Myspace: http://www.myspace.com/liviuhodor.

Pretul invitatiei nu mi se pare chiar asa de exagear pentru ca na, e criza, sponsori nu sunt, chiria clubului este foarte mare, iar pretul invitatilor este de asemenea destul de piperat. Eu va dau un sfat, daca nu iti convine nu vii si cu asta basta, nu trebuie sa fii mare critic sa zici ca ce sunt cu acesti artisti si alte chestii de genul acest.

Va las sa ascultati acum o melodie foarte cunoascuta a celor doi artisti.

Update: Balul va avea loc pe data de 4 noiembrie.






2 Responses to Liviu Hodor & Tara, Parannoya @ Balul Bobocilor Gh. Cartianu (Chimie)

  1. Anonim says:

    Mmm..se putea si mai bine.
    Dar sunt multumita:)

  2. Anonim says:

    Aiurea bal ! Fată de anul trecut, mult mai aiurea. De ce zici chestiile astea "Pretul invitatiei nu mi se pare chiar asa de exagear pentru ca na, e criza, sponsori nu sunt, chiria clubului este foarte mare, iar pretul invitatilor este de asemenea destul de piperat. Eu va dau un sfat, daca nu iti caonvine nu vii si cu asta basta, nu trebuie sa fii mare critic sa zici ca ce sunt cu acesti artisti si alte chestii de genul acest."

    Când ai putea să incurajezi balul, si atragi lume?

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.