Muzica underground din Piatra Neamt

Muzica undeground (techno, minimal, tech-house) din Piatra Neamt a cunoscut o foarte mare scadere fata de anii precedenti din cauza inchiderii unui club din oras si nu numai.

Acest stil de muzica a fost foarte bine la noi in oras de catre Dj Arnold, SVS, Pretenash, Bogu si multi altii, dar cu timpul s-a pierdut datorita lumii din jur care s-a stricat cu acea muzica comerciala care se aude peste tot si te saturi de ea de la un timp.

Imi amintesc cu placere cand mergeam la petrecerile organizate de catre Dj Arnold si baietii de la SVS si chiar imi placea cum lumea se distra si dansa pana dimineata alaturi de dj. Una dintre cele mai tari petreceri care nu o sa o uit in viata mea este aceea din Club Central unde invitat special a fost Pushkarev.

Acum in toate cluburile din Piatra Neamt auzi numai muzica comerciala, poate ceva deep-house la inceput asa ca un mix warm-up, dar in rest numai muzica care o poti asculta si la radio sau o poti descarca tu de pe internet sau mai bine sa o cumperi.

M-a atras foarte mult ideea celor de la Club Scala de a-l invita pe Optick in aceasta sambata ca invitat special. Sper ca pe viitor Club Scala sa aduca nu numai dj din tara ci si in afara.

One Response to Muzica underground din Piatra Neamt

  1. Unknown says:

    sper sa fie o veste buna, Audiovalenza organizeaza in decembrie 3 petreceri, techhouse, deep house, si techno. detaliile va aparea pe site-ul nostru si al partenerilor!

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.