Unde mergem in week-end?

In acest week-end putem sa ne orientam catre o partida de inot, o patida de fotbal sau o partida de tenis de masa la clubul Spotiv Vip San Gym din Piatra Neamt.

In alta ordine de idei putem sa ne relaxam la o plimbare cu telegondola si apoi pe muntele Cozla care ofrea o panorama superba asupra orasului nostru mai ales ca acum vremea este destul de calda si numai buna pentru plimbari.



Pentru inca o partida de relaxare putem vizita centrul Anna Spa (Str. Orhei Nr. 8, Bl. V8, Ap. 56) pentru un masaj, sauna, manichiura spa, pedichiura spa, salina, sauna si multe alte beneficii oferite de acest spa.



Vineri seara putem opta pentru Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamt care va avea loc in Club Central de la ora 17:30. Ca invitati speciali ii au pe Dj Sava si Raluka, iar pretul unei invtatii este de 20 RON.










De asemenea in Club Tonique (Str. Republicii nr.13) te poti distra pe muzica anilor 80'-90' de la ora 23:00 intr-o atmosfera selecta alaturi de prieteni tai sau de cineva drag. Intrarea in acest club este de 20 RON (bon de consumatie)





Poti sa mergi cu prietenii sa iti iei portia de distractie si in Antique Pub (Str. Republicii, Nr.20) unde are loc discoteca  Petrecerea incepe de la ora 22:00, iar intrarea este libera.


Un alt local preferat de catre locuitorii din Piatra Neamt este in Tequila Club unde vinerea are loc o petrecere retro cu cea mai buna muzica din anii 80' si 90' mixata de catre dj-iul rezident.

Acest este un articol informativ, pentru nelamurir aveti pagina de contact. Nu raspund de evenimenetele care se schimba.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.