Phoenix la Sala Polivalenta din Piatra Neamt

Trupa Phoenix va sustine un concert la Piatra Neamt pe 20 Noiembrie, la Sala Polivalenta. Evenimentul a fost programat pe data de 26 Noiembrie 2010, insa formatia a declarat ca exista un contract in Bucuresti datorita caruia va trebui sa devanseze data concertului din Piatra Neamt.

Noua Sala Polivalenta din oras va fi a II-a ca marime din Romania, cu o capacitate de 4.000 de locuri, iar Phoenix va concerta la inaugurarea cladirii.
Lucrarile incepute in urma cu zece ani la Sala Polivalenta de pe Calea Romanului din Piatra Neamt au intrat in linie dreapta. Banii pentru lucrari provin de la Compania Nationala de Investitii, iar utilitatile sunt asigurate de autoritatile locale. Constructia Salii Polivalente – cu o capacitate de 4.000 de locuri – a fost inceputa in anul 2000, pe timpul fostului primar Ion Rotaru. In prezent, se lucreaza lucrari la centrala termica, urmand ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa fie montate cosurile de fum. In acelasi timp, se lucreaza la instalatia de automatizare a cazanelor si alimentarea cu energie, atat a cladirii, cat si a punctelor termice.

2 Responses to Phoenix la Sala Polivalenta din Piatra Neamt

 1. Anonim says:

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

 2. Anonim says:

  Concertul va fi pe 20 noiembrie de la ora 19.00 in Sala Polivalenta. In deschidere Phenomenon si Riff.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.