Balul Bobocilor - Colegiul Tehnic Forestier

Vineri 26 Noiembrie 2010 a avut loc in Club Style Cafe, balul Colegiului Tehnic Piatra-Neamt (Forestier). Dupa problemele intalnite cu o luna inainte VEZI BALUL, totul a decurs normal fara probleme, fata de alte baluri unde nu a fost permis fumatul, iesirea afara si probleme cu bodyguard-zii. Clubul a fost plin, peste 200 de persoane, toti fiind multumiti de prestatia organizatorilor.


Intrarea s-a facut incepand cu ora 18:00, pe baza invitatiei, urmand ca la ora 19:40 sa inceapa concursul de Miss&Mister Boboc. Cele 6 perechi s-au descurcat cum au putut ei mai bine, ba chiar au furat si aplauzele juriului si ale celor prezenti in sala.

In pauzele dintre probe trupa de BreakDance “FreeEnergy” au facut un show de zile mari, cu fel de fel de scheme, astfel publicul s-a ridicat la nivelul asteptarilor.
Chitaristul trupei de breakdance, a avut ocazia sa cante 3 piese, reusind sa amuze profesorii care erau putin “plictisiti” de muzica de club cu mult bass.

Invitatii, DJ BADAL si VinylProject au facut atmosfera de zile mari ridicand toata sala la dans, petrecerea sfarsindu-se in jurul orei 02:00AM, cand mai erau in jur de 40 de oameni.Mai jos sunt cateva cadre surprinse de fotograful Claudiu Mihut caruia ii multumim pentru ajutor.


Via: VynilSessions

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.