Cruce uriasa ridicata pe muntele Pietricica

Anul viitor edilii din oras vor sa ridice pe muntele Pietricica o cruce inalta de 45 de metri chiar langa releul de telecomunicatii.

Soclul acestei cruci va ocupa 100 de metri patrati din din varful muntelui, iar crucea va fi facut din fier si se poate vedea din orice parte a orasului. Aceasta ideea a venit de la Parohia Sf. Ioan Botezatorul din cartierul Maratei.

Edilii spun ca poate fi un punct de atractie turistic pentru orice credincios din tara si nu numai.

Credeti ca este o initiativa buna? Tu ce parere ai despre acest proiect?

3 Responses to Cruce uriasa ridicata pe muntele Pietricica

  1. Anonim says:

    Este o idee super
    Ceva frumos

  2. Anonim says:

    Mi se pare ok , dar totusi ar putea da banii pe ceva mult mai folositor pt oras ;))

  3. Mihaela says:

    Absolut ridicol si iresponsabil!
    Avem un oras plin de infractori (care "nu sunt interlopi" si a caror moarte este o "nedreptate umana" si in care camataria, practicata pe fata in parcarea Petrodava, nu este infractiune), o sumedenie de societati ale Primariei care nu-si fac treaba, o gramada de contracte aranjate de reabilitare termica pentru sifonarea banilor publici, o gramada de salariati ai primariei cu afaceri frumusele in paralel, o piata centrala plina de tigani cersetori si vanzatori ambulanti de sosete, drumuri la care se lucreaza cu anii, biserici construite pe spatii verzi si pe foste trotuare si alte minunatii locale.
    Si in loc sa facem curatenie si ordine, ne facem cruce in varful muntelui!
    Splendid!
    Piticului ii trebuie neaparat tichie de margaritar. Pentru ca uitand-se la ea, pensionarul sa mai voteze odata corect. Si se se roage divinitatii pentru rezolvarea problemelor de mai sus, ca primarul are alte treburi.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.