Cristian Chilat (Falau) a fost prins

Cristian Chilat zis Falau a fost prins astazi la ora 13:00 in comuna Dragomiresti din Neamt. El se ascundea intr-o casa care a fost inconjurata de  politisti si nu a opus rezistenta.

Falau a fost cautat de ieri dupa savarsirea crimei de la cafeneaua din oras. Revin cu cateva detalii despre aceasta stire.



UPDATE: Cristian Chilat zis Falau a fost adus acum cateva minute la Parchetul de pe langa Tribunalul Neamt. El a fost scos din masina cu o cagula pe fata.

24 Responses to Cristian Chilat (Falau) a fost prins

  1. asteptam detalii, cel putin eu:))

  2. Anonim says:

    sper sa putrezeasca in parnaie

  3. Anonim says:

    chiar nu stie nimeni numele persoanei la care a fost gasit individu asta??

    mor de curiozitate :)

  4. Anonim says:

    Pentru cel care a spus ca "sper sa putrezeasca in parnaie": l-ai cunoscut? ai cunoscut "victimele"?
    singurul lucru pe care i-l reprosez este ca nu a dus treaba pana la capat!

  5. Anonim says:

    halal de el lea aratat ca e singurul care are sange in el.si ca el nu e vreo"gasca"caresa o poti umili fara sa ai de suferit.

  6. Anonim says:

    eu cunosc victimile si nu sunt chiar asa cum credeti voi..si sper sa putrezeask in inchisoare.dumnezeu sa-l odihneasca pe gh.

  7. Anonim says:

    ma e tare omu am stat cu el in acelasi carter si stia sa inpuna respect si nu se dadea mare si tare. si asa meritau aste din clan ca tare se mai dadeu si au facut mulut rau.

  8. Anonim says:

    îl cunosc , era tatăl prietenului meu, mi-a fost şi milă când l-am văzut azi că a plâns la şcoală.

    stătea la 2 blocuri de mine, făceai parte din gruparea unui băiat pe nume "Puiu" în vârstă de 24 ani, el a încercat să treacă graniţa aseară dar nu a putut şi s-a întors.

    Acum cei 2 copii ai lui în vârstă de 15 şi 11 ani au bodyguarzi lângă ei 24/24 de teamă ca Bogdan Măraru sa nu se răzbune , i-am văzut azi pe amân2 coborând dintr'o maşină în care erau cei care îi păzeau.

    Mi se face milă când mă gândesc că toată viată o să trăiască intru'n calvar.

  9. Anonim says:

    daca s-a ajuns sa se omoare in halul asta ,la ce sa ne mai asteptam ?

  10. Anonim says:

    el si-a facut dreptate .. asta a gandit el in momentul respectiv ... e naspa sa stai sa te gandesti ca va avea de stat intr-o inchisoare ceva ani ..

  11. Anonim says:

    Fotogarfiile facute de mine :D puteti vedea mai multe pe http://www.facebook.com/album.php?aid=103579&id=1392055156

  12. Anonim says:

    bai fratilor eo iam cun pe toti 3 si nu poti sa judeci un om pe care nu`l cun...falau a facut bn pt el si rau pt copii...asta nu ins k tre sa fie judecat d noi orikum kopii nu mai rezista mult...

  13. Anonim says:

    despre ai cui copii tot vorbiti atat?gh are 2 fetite,bogdan un baietel si razvan unul...si copii lor vor rezista.o sa aiba grija de asta bunicul lor.

  14. Anonim says:

    toti sint niste banditi,isi merita soarta,sper sa moara cu totii,din ambele tabere!

  15. Anonim says:

    Stiti...e treaba lor ce fac cu viata lor....plus ca in alte tari stiti cum se rezolva? foarte simplu..politya nu se baga..lasa bandele sa se omoare intre ele dar daca sunt victime care nu au nici o treaba cu cele 2 3 4 6 ..bande..atunci..se implica si politia...De ce sa se oboseasca sa apere un criminal care omoara un alt criminal?...mai scapa de poveri...in fine...ce sa intamplat la Latino Cafe au fost treburile lor...

  16. andi says:

    Vai de viata ta Anonim!Asta care a murit si-a meritat soarta pe deplin tu crezi mah baiatule ca asta doar din pura razbunare l-a omorat cine stie ce mai este la mijloc,era un interlop..haha macar sti ce inseamna asta?Avea masini de zeci de mii de euro pe munca cinstita?mah baiatule mai bine taci naibii din gura..si data viitoare vorbeste macar corect gramatical..

  17. Anonim says:

    sa-mi bag p^^^ , ma cam indoiesc ca majoritatea de aici au peste 16 anisori , pe Gh... Dumnezeu sa il odihneasca pun pariu ca nu l-ati cunoscut... Cristi merita sa intre la mititica pentru ceea ce a facut , nimeni nu are dreptul sa ia viata nimanui , calmati-va si voi ...

  18. Anonim says:

    uaaaa gata :))
    ce pnm,parca ar fi tataul vostru :))
    dumnezeu sa-l ierte si gata balciul :))
    fac ei destul balci,nu mai faceti si voi;;)

  19. politist texan says:

    Ar trebui sa va faceti probleme ca,din cauza mediatizarii excesive,copii tuturor vor vedea ca smecheria si golania au devenit exemple de viata.Iar despre vinovati,e greu de judecat,cert e ca fara complicitatea autoritatilor statului nu s-ar fi ajuns aici.Pacat ca infractorii au ajuns sa faca legea iar oamenii legii au ajuns infractori.

  20. Anonim says:

    Niciun detaliu de la inceput nu este corect! informeaza-te mai bine. :)

  21. Anonim says:

    ba asa e romanu pana la urma nu stiu ce tot va agitati ca ala merita ala nu merita preocupativa d pers voastra ca doamne fereste va mai pwpa fam voastra rece:)

  22. Spayker says:

    =))) Va pwpa si Mirositi a Naftalina =))))

  23. dean astancai says:

    bai carnatzilor nu mai comentati atata ca bine ca la prins ca bine ca la omorat ....sa discutati ba besinosilor cand aveti tupeu sa va dati numele!

  24. Anonim says:

    asa te cheama "Dean Astancai"? sa nu-mi zici ca esti vreun englez...
    Smecheria se plateste! (se aplica pt toata lumea) ;)

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.