Pasiunile mele

Pentru ca de multe ori am scris pe blog despre pasiunile mele, dar nu foarte detaliat uite ca acum o sa scriu detaliat despre ce imi place mie.

Sincer pe primul plan acum ar fi prietena mea Alina care o iubesc mult de tot si mi-e rusine sa spune asta pe blog pentru ca este ceva normal. Sunt cu ea de 3 luni si sper sa fac si chiar un an cu ea sau chiar m-ai multi. Al doilea lucru care imi place foarte mult  muzica care nu pot sa ma despart de ea nici mort (si sa nu uit ca unul dintre cele mai frumoasa lucruri din 2010 este faptul ca am ajuns la radio unde am si o emisiune).

Vorbesc mai mult de muzica pentru ca fara ea nu cred ca pot sa traiesc pentru ca sunt dj si imi place ceea ce fac chiar daca uneori se simte oboseala sau sunt unele riscuri. Nu cred ca in viitorul apropiat o sa scot bani din muzica pentru ca trebuie sa ai ceva timp liber ca sa lucrez si eu cum nu am timp liber nu pot sa lucrez.

Inca o pasiune de a mea ar fi biliardul care a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult dar pacat ca nu am cu cine sa joc si nu joc prea des dar cand am ocazia sa joc bat tot ce prind. Cateva dintre pasiunile mele care le-am lasat mai la coada ar fi: pescuitul, plimbarile(mai ales cu bicicleta) si cam atat.

Multumesc Paulei pentru ideea data.

One Response to Pasiunile mele

  1. Alyssa says:

    Aww, you're so sweet :*

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.