Justin Bieber

Stiti ca mai demult v-am aratat eu un filmulet care circula pe net la vremea aceea despre cum ca Justin Bieber ar avea 51 de ani si defapt ar fi un batran cu o masca care il imita foarte bine pe Justin.

Acum ca tot a trecut aceasta isterie , dar lumea inca mai cauta pe blogul meu acel fimulet eu mam gandit sa va scriu cateva date despre Justin Bieber si despre viata lui.

Justin Bieber (n. 1 martie 1994) este un cântăreţ de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Şi-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viata lui dar inca nu poate sa cante.
Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.
Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA şi pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziţii fruntaşe şi în Noua Zeelandă, Australia şi Europa. Bieber a colaborat şi cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 şi a obţinut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Viaţa şi cariera

În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe YouTube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L.A. Reid de la Island Records.
A semnat contractul cu Island records în octombrie 2008.
Justin Timberlake a dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher.
Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher. Justin Bieber a lansat primul sau album intitulat ,,My World" in 17 noiembrie 2009.
Piesele sunt următoarele:
  • One time
  • Favorite Girl
  • Down to Earth
  • Bigger
  • One Less Lonely Girl
  • First Dance
  • Love Me
Pe data de 23 martie 2010 el a lansat albumul My Word 2.0.
Piesele sunt urmatoarele
  • Somebody To Love Remix feat Usher
  • That Should Be Me
  • Never Let You Go
  • Up
  • Eenie Meenie feat Sean Kingston
  • Overboard feat Jessica Jarrell
  • Runaway Love
  • U Smile
  • Stuck In The Moment
  • Pick Me
  • Baby
Justin Bieber a inregistrat melodia ”Never Say Never feat Jaden Smith” pentrul filmul ”The Karate Kid”
Melodiile care nu sunt incluse in niciunul dintre albume sunt urmatoarele
  • Common Denoinator
  • Kiss and Tell
  • Rich Girl feat Soulja Boy
  • Where Are You Now
Justin Bieber isi indreapta atentia catre actorie. Acesta a castigat un rol in serialul CSI: Crime Scene Investigation, anunta postul de televiziune CBS. Bieber va interpreta personajul unui pusti care este constrans sa ia o decizie extrem de importanta in ceea ce-l priveste pe singurul sau frate.
Cantaretul pop va aparea prima oara in sezonul CSI din septembrie, urmand sa-si mai faca si alte aparatii pe parcursul anului, pana la epuizarea scenariului.
Producatorii serialului au fost cei care l-au contactat pe Justin, atrasi fiind de succesul pe care l-a inregistrat artistul cu cele 250 de milioane de vizualizari pe YouTube ale videoclipului „Baby.”
„Ne-ar placea sa credem ca fenomenul CSI-ului a avut acelasi impact asupra culturii populare (n.r. asemenea pieselor lui Justin). Posibilitatea de a aduce impreuna cele doua performante reprezinta o atractie deosebita pentru audienta”, au declarat producatorii CSI intr-un comunicat de presa. Aparitia lui Justin Bieber este programata sa fie difuzata pe 23 septembrie
12 septembrie 2010 castiga premiul "Best new artist" (cel mai bun nou artist) la Video Music Awards 2010 in Los Angeles. Tot aici are sansa de a filma noul lui videoclip pentru piesa "U smile" din cel de-al doilea sau album. Colaboreaza cu Kanye West si Raekwon pentru piesa "Runaway Love".
O competitoare nu tocmai pe masura este Lady Gaga cu care se întrece, nu numai in topuri, ci si pe facebook, twitter si youtube. In timp ce pe twitter Justin este "Regele", pe facebook si, mai nou pe youtube, domină Gaga. Conduceerea pe youtube a câstigat-o Gaga in Octombie 2010 cand a ajuns la 1 mld de vizualizari, spre deosebire de JB care va ajunge la 1 mld, poatein luna noiembrie.
Apare si Videoclipul piesei "U smile" in luna octombrie , filmat in LA. Aici este surprins bieber ca se îndragosteste de o fană, se intalnesc si de simt bine impreuna. filmarile au fost realizate intr-un teatru din oras. un video exceptional - merita vazut.
Tot in luna Octombrie Justin a dat spre vanzare prima sa carte scrisa de el: „Justin Bieber – First Step 2 Forever: My Story.”. Aici este povestita toata viata sa, cu bune si cu rele, iar la aparitie, cartea s-a situat printre cele mai vandute carti din lume. Dupa aceasta Justin lucreaza si la un film despre viata lui care se va numi "Never say Never" şi care va aparea de Sfantul valentin in 2011. Acesta va contine imagini din spectacolele din "My world tour" - turneul de pomovare în America de Nord a albumului "My world 2.0". Pana acum a apraut doar trailer-ul acestuia.
6 Noiembrie 2010 - dupa ce la VMA Justin a beneficiat doar de un premiu, la European Music Awards a mai castigat 2: "best male singer" (cel mai bun cantaret din lume) si "best push act". De asemenea la EMA el a avut onoarea sa fie gazdă digitală. In timpul show-ului, dat live pe mtv.ro, el comunica pe twitter cu fanii lui si nu numai.

Deci cam asa este viata lui Justin Bieber si nu pot sa inteleg de ce toate fetitele sau mai bine zis pustoaicele din toata lumea il adora. I don't know!!

2 Responses to Justin Bieber

  1. Anonim says:

    ce e asa de greu de inteles, pustiul e un superstar.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.