New Yorker si in Piatra Neamt


Din primavara acestui an in Galleria Mall din Piatra Neamt se va deschide un nou magazin si anume New Yorker care este foarte asteptat mai ales de adolescentii din oras. New Yorker se prezinta cu o colectie foarte frumoasa de haine pe care puteti sa cititi despre ea mai jos:

Stilul New Yorker se caracterizeaza prin creerea de branduri speciale, adresate  generatiei tinere,  orientata spre ultimele tendinte ale modei. Colectiile versatile create pentru a captura tendintele momentului, ofera clientilor New Yorker posibilitatea de a-si crea oricand un stil propriu. Colectiile New Yorker constau in brandurile Fishbone, Fishbone Sister, Amisu, Smog, Big Budha, Rescue si Censored completate de o linie de accesorii de calitate.

In ceea ce priveste designul si materialele, New Yorker colaboreaza cu 6 designeri talentati  care impreuna cu clientul, dau tonul tenditelor New Yorker.

Fishbone si Fishbone Sister sunt adresate tinerilor care vor sa-si defineasca un stil sport si casual. Fishbone Sister captureaza imaginatia prin culori, detalii si taieturi indraznete, permitand tinerelor sa se imbrace precum idolii lor din filme sau industria muzicala.

Linia Fishbone, adresata tinerilor barbati este influentata de muzica hip-hop si rap din cluburile americane.

Colectia Amisu se adreseaza prin eleganta, stralucire si feminitate tinerelor femei sigure de ele, preocupate de a fi imbracate dupa ultima moda. Simplitatea, detaliile indraznete din ultima moda sunt combinate cu elemente seducatoare.

Linia Smog, dedicata barbatilor preocupati de moda, ofera atat elemente casual  variate inspirate din moda strazii cat si elemente clasice. Accentul este pus pe articole din jeans cu detalii vintage.

Big Budha ofera haine de strada casual iar Rescue moda sport in stilul american

Colectia de lenjerie intima Censored ofera un stil stralucitor si indraznet prin abundenta de aplicatii. Linia include sutiene delicate, lenjerie din dantela sau sport, articole de voal precum si costume de baie, care prin detalii aplicate din paiete, margele si imitatii de bijuterii asigura un aspect deosebit.

Deci fiti cu ochii pe mall sau mai bine zis pe  blogul meu pentru ca o sa aveti si alte surprize.

5 Responses to New Yorker si in Piatra Neamt

  1. Anonim says:

    buna..ai idee cand se fac angajari la new yorker?unde as putea depune un cv??mersi frumos

  2. Octav92 says:

    Inca nu stiu cand se fac angajari. Dar am sa anunt pe blog.

  3. Anonim says:

    mai concret...cand se va deschide?

  4. Anonim says:

    cauta pe e-jobs.au deja anunt de angajare.

  5. Anonim says:

    poti sa imi dai linku sa intru direct la anunt...te rog

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.