Tweetmeet @ Pizza 66 - 23 decembrie 2010


Daca esti online pe Twitter si stii cu ce se mananca, te astept joi de la ora 18:00 in Pizza 66 din Piatra Neamt la o intalnire intre utilizatorii de Twitter.

Pentru cei care nu stiu inca ce asta acela twitter pot citi mai jos cateva cuvinte despre aceasta retea de socializare virtuala:

Twitter (pronunţat aproximativ tu'i-tă, s-ar traduce din limba engleză prin ciripit, ciripitor) este un sit web fondat în 2006, care permite utilizatorilor scrierea şi transmiterea de mesaje de maxim 140 caractere. Este uneori descris ca fiind "SMS-ul Internetului".[2]
Nu este clar care este numărul utilizatorilor, deoarece compania care deţine serviciul nu îl face public, dar se estimează că în 2008 au fost circa 4-5 milioane, iar la mijlocul lui 2009 circa 20-25 milioane. [3].
Utilizatorii pot trimite şi primi tweet-urile (mesajele de pe situl Twitter) prin SMS sau prin aplicaţii-client precum "Tweetie", "Twiterrific", "Twitterfon", "TweeetDeck" sau "feedalizr". Utilizarea prin Internet este gratis, dar cea prin SMS nu este totdeauna gratis.
Sediul firmei este la San Francisco, California, SUA.
Asa ca, daca ai cont de Twitter vino si tu!!

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.