Beatbox Romanian Battle la Piatra Neamt

În perioada 4-6 martie 2011 Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamţ organizează primul concurs national de beatbox. Etapa de preselectie în primul campionat naţional de beatbox – Beatbox Romanian Battle (BRB) – începe pe 15 decembrie 2010 şi se termină pe 15 februarie 2011. Inscrierile se fac zilnic completând formularul de înscriere de pe site-ul Casei de Cultura. Se acordă premii totale în valoare de minim 600$ şi dreptul de a reprezenta România la concursurile internaţionale de BEATBOX.

Juriul de preselecţie va fi internaţional. Media juriului va fi adunată la media rezultată din votul publicului on-line. Nu se percep taxe de înscriere! Beatboxingul este o formă de percuţie vocală care în primul rând implică arta de a imita sunete ca bătaile tobelor, ritm, şi sunete muzicale, folosind gura, buzele, limba, vocea şi altele. Mai implică şi cântatul, imitaţia vocală a turntablismului (mixări de DJ), a trompetei, a coardelor, şi a altor instrumente muzicale. Beatboxingul este conectat cu cultura hip hop, fiind numit al 5-lea element în cadrul acestui gen muzical, deşi nu este limitat doar la hip-hop.

Sursa: Piatra Neamt Cultural

One Response to Beatbox Romanian Battle la Piatra Neamt

  1. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul oficial al competitiei:

    http://www.beatbox.sindcultura.ro/

    Va asteptam sa va inscrieti la preselectia in competitie. Inscrierea se face simplu, pe site, complatand formularul de inscriere online. In curand vor fi postate profilele celor acceptati la preselectie si fanii vor avea posibilitatea sa voteze online concurentii favoriti.

    Multumim pentru acest articol Octav.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.