Cum te fura taximetristul din Piatra Neamt

De cateva zile vin acasa cu taxiul din oras si am sesizat ceva neregului cu acesti soferi care fac taximetrie si castiga si ei un ban. In seara asta m-am urcat frumos in taxiu impreuna cu vara mea si am mers acasa, soferul a pus frumos aparatul si totul a fost ok, dar din intamplare m-am uitat si eu la aparat ca vad cu ce tarif merge si am vazut ca omul avea schimbat tariful, in loc sa aibe tariul normal de 2 lei si 20 el avea un tarif de 2 lei si 40.

Acum de ce nu se fac controale sa vada ca se umbla la aparate ca isi pun rotita sa faca kilometri in plus si alte chestii de genul acesta, vineri am venit acasa cu un taximetrist care nu ii mergea aparatul mai bine zic se oprea la 3 lei si 40, foarte tare frate, vorba aia. Din cate stiu in anii precedenti se faceau controale la sange in randul soferilor de taxi, dar acum nimic. De ce?

One Response to Cum te fura taximetristul din Piatra Neamt

  1. Ralu says:

    stiu, stiu cum e cu astia.
    mai ales cand vad ca se urca din astia mai tinerei in taxiu ca noi de ex nici macar nu mai pun aparatu in functiune, merg pe de rost. =))
    mi sa intamplat si nu odata ci de mai multe ori.
    pfff. odata am platit de la gara pana la info 11 lei, cand de fapt drumu asta nu costa mai mult de 6 lei.
    pfff frate cand iam zis soferului cat costa de fapt, mia zis ca nui vina lui ca nu mam uitat la tarif. dita. :)) da vorba aia nici macar navea aparatu pornit si zic ”daten mata de tampit bagati banii in nas.” =))) si stii ce mia zis? cas obraznica. =))) =)))

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.