Tare ca Piatra - Editia cu numarul 6
La Piatra Neamț va avea loc TARE CA PIATRA ediția a VI-a, concursul național de downhill si skateboarding. Între 23-24 iulie sportivi din întreaga țară se vor întâlni pe Muntele Cozla, unde organizatorii au pregatit pentru ei noul traseu permanent de downhill și un skatepark deja bine cunoscut. Seara o petrecerem ca la carte, cu DOC, Deliric1,VD aka CTC.

TARE CA PIATRA pune Piatra Neamț pe harta competițiilor profesioniste de sporturi extreme. Această ediție inaugurează primul traseu permanent de downhill din regiune, urmând să se construiasca încă 3 trasee până anul viitor. Piatra Neamț, oraș isoric, vizitat până acum pentru mânăstirile din împrejurimi, lacul Bicaz și turnul lui Ștefan cel Mare, va deveni noul hot-spot pentru iubitorii sporturilor extreme: în ediția de iarnă a TARE CA PIATRA se va amenaja un snowpark profesionist.

TARE CA PIATRA este organizat, ca în fiecare an, de Fundația Ileana, Asociația Sportivă Shack și Primăria Piatra Neamț. Premiile puse la dispozitie sunt în valoare de €3000

 http://tarecapiatra.roLeave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.