Archive for septembrie 2010

Rusine!!!

Domnul arbitru sa va fie rusine pentru meciul arbitrat din aceasta seara dintre Steaua si Napoli. Domul arbitru Marcin Borski nu a fluierat semnalul meciului cand trecuse deja cele 4 minute de prelungire.

RUSINE! RUSINE! RUSINE! RUSINE!

Videoclip: Inna - Sun is up

Poze: Preselectie balul bobocilor Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu

Astazi am luat si eu parte la preselectia pentru balul bobocilor de la Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu. Am ras am glumit, toata lumea s-a amuzat pana la refuz, dar cea mai tare faza a fost cand o "boboaca" si-a aratat tatuajul ei, atunci a fost MAXIM.

Mai jos aveti toate pozele de la preselectie. Sa nu va speriati de fetele unora pentru ca asa e treaba.

Update: Am uitat sa zic si de omul cu maneaua care a dat juriul pe spate dar si pe mine.

Stunt Cars @ Punte Srand - 1,2,3 Octombrie 2010


Acest spectacol are loc pe data de 1,2 si 3 octombrie la punte strand de la ora 18:30. Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru toti cei care stau in picioare si 25 de lei pentru cei care vor sa stea pe scaune.

Va fi un spectacol inedit cu marini care trec prin foc, care merg pe doua roti si care fac sarituri.

Miki Love @ Club Tractor - 8 Octombrie 2010


 Miki Love va mixa pe data de 8 octombrie 2010 in Club Tractor din Podoleni (Piatra Neamt) de la ora 22:00. De maine se vor ocupa Gepetto si Dj Andy.

Intrarea: 10 RON

Balul Bobocilor - Colegiu National de Informatica


Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt organizeaza pe data de 15 octombrie 2010 balul bobocilor. Anul acesta ca invitati speciali vor veni cei de la Sunrise Inc.

Pretul undei invitatii este de 25 RON, iar intrarea se face de la ora 17:30 pana la ora 19:30.

Pentru invitatii si canapele: 0742 698 817 sau Y!M: MH.ADITZ

David Guetta la Piatra Neamt

De cateva zile tot aud ca se vorbeste despre venirea lui David Guetta la balul bobocilor de la liceul Calistrat Hogas din Club Central care va avea loc pe data de 29 octombrie 2010. Acest lucru nu cred ca este posibil deoarece acest dj de marca este foarte costisitor si nu cred ca sunt destui bani pentru a-l aduce la noi in oras.

In al doilea rand ca sa poti sa il aduci pe David Guetta trebuie sa organizezi o petrecere mare sau un festival ca sa poate veni.

Il al treilea rand iti trebuie un line-ul foarte bine pus la punct si bine stabilit de catre organizatori.

Perversa ca la radio

Cred ca deja acest filmulet pe care eu o sa il prezint mai jos a avut un real succes pe YouTube si nu numai. Personajul principal din filmuletul de ja YouTube intitulat Perversa ca pe Targu-Ocna a ajuns acum cateva zile la Radio ZU, mai precis in emisiunea Morning ZU.

Va las acum sa urmariti clipul de mai jos.

 
Perversul de pe Targu Ocna in direct la Morning ZU
  Vezi  mai multe  video    din   diverse

miniPRIX vine cu preturi foarte mici

miniPRIX este un magazin online de haine pentru dame si barbati cu preturi foarte accesibile pentru orice buzunar. Preturile hainelor si incaltamintelor sunt foarte mici si foarte bune din punctul meu de vedere.

Poti gasi si reduceri de 80% pentru orice fel de imbracaminte si incaltaminte de tot felul. Livrarea produselor se face prin curierat rapid, iar taxa de transport este de 16 lei, iar pentru o comanda de peste 100 RON transportul este gratuit.

Mai multe detalii despre livrare, despre garantia produselor, despre modalitatea de plata puteti gasi AICI.


www.miniprix.com

Google implineste 12 ani

Google implineste astazi o frumoasa varsta de 12 ani de la infiintarea complaniei care va deveni proprietara celui mai popular motor de cautare de pe internet.

Fondatorii acestui motor de cautare sunt Larry Page si Sergey Brin care au inceput sa lucreze la acest motor de cautare chiar din anul 1995.

Google se poate mandri cu un loc in primele branduri din lume in materie de internet, cu o valoare de 43 de miliarde de dolari.

Exista si in Romania!

De multe ori la stirile de pe orice post de televizune trebuie sa apara un nou care a facut un accident din cauza bauturii sau mai bine zis din cauza alcoolului. Eu nu pot sa inteleg acesti oameni care se urca la volan intr-o stare de ebrietate foarte agravata si care ori fac accidente ori omoara oameni. Mai jos puteti vedea un exemplu care da foarte mult de gandit.


Oare acestor oameni cine le poate da permisul si cum?

Tom Boxer feat. Alexandra - Obsession

Vineri pe blogul lui Tom Boxer a aparut o noua piesa in colaborare cu Alexandra. Piesa se numeste Obsession si poate fi descarcata fratuit de pe blogul lui Tom Boxer.




Dj Rynno & Sylvia - Xcentric


O parere?

Carvana miniPRIX

Weekendul acesta caravana reducerilor online miniprix.ro trece prin judetele Bacau, Botosani si Neamt. Printre produsele care pot fi cumparate se numara Pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza” si, cel mai important, TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 25-26 septembrie, pentru adrese de livrare in judetetele Bacau, Botosani si Neamt.

Balul Bobocilor - Colegiu National de Informatica

Din cate am auzit anul acest organizatorii de la Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt s-au gandit sa aduca ca invitat special pe Sunrise Inc. Locati va fi Club Central din cate stiu si sper sa fie ceva frumos si ca balul sa decurga normal.

Din catev preconizez eu pretul unei invitatii la bal va fi de 20-25 RON, dar nu stun foarte sigur de acest pret. O sa revin pe parcurs cu alte informatii despre acest bal.

O parere

Acum cateva minute am ajuns si eu acasa inghetat de frig si rupt de oboseala dupa ce m-am plimbat putin prin oras. Am luat si eu parte la evenimentul din acest weekend care a avut loc la Turnul lui Stefan cel Mare, mai exact este vorba despre Filmul de Piatra care are loc de astazi pana duminica.

Sincer sa fiu am ramas destul de surprins de lumea care a venit si a vizionat filmele de scurt metraj din aceasta seara. Ce nu mi-a placut a fost sunetul care a nu a fost destul de tare si nu s-a auzi destul de bine pe cat credeam.

Maine sper sa ajung si eu sus pe muntele Cozla pentru a lua partea la a doua seara de film care va incepe la ora 19:30. Astept parerile voastre despre prima seara de film dar si din celelalte seri.

Kenvelo si in Piatra Neamt

Vineri, 24 septembrie, Kenvelo deschide un nou magazin si in Piatra Neamt, mai precis in Galleria Mall la intrarea in mall langa magazinul Deichmann. Cu ocazia deschiderii magazinul face reduceri de -20% pe data de 24, 25 si 26 septembrie.

Sa nu uitam ca si la etajul mall-ului se va deschide si magazinul Sprinder, deja foarte cunoscut in intreaga tara.

Eu sper din tot sufletul ca cele doua magazine care se vor deschide sa aduce un profit destul de bun acestui mall si pe viitor sa fie mai multe magazine cum sunt si in Arena Mall de la Bacau.

Videoclip: Deepcentral - Music Makes Me Free

Cred ca nu mai e cazul pentru nici o prezentare pentru acest clup al pieseii Music Makes Me Free.

Videoclip: Mossano - Zingarinho

Videoclipul piesei care deja este foarte cunoscuta in Romania a fost lansat astazi pe canalul oficial al celor de la Cat Music. Regia clipului este semnata Iulian Moga, iar muzica de catre Adi Colceru.

Miki Love - I Wanna Be a Dj

Miki Love a urcat de curand pe contul sau de YouTube teaser-ul noului single numit I Wanna Be a Dj. Mai jos puteti sa ascultati acest teaser.

Poze: concurs de biciclete

Dupa cum stiti astazi a avut loc un concurs de biciclete care a marcat saptamana mobilitatii europene la Piatra Neamt. acest eveniment a inceput la ora 13:00 cu plecare de la turnul lui stefan cel Mare si a luat sfarsit la Stadionul Municipal din oras. Premiul de anul acesta a fost o bicicleta, o pereche de role si un skateboard.Detalii despare acest concurs gasiti aici, iar cateva poze gasesti mai jos.








Credit foto: Claudiu Mihut

Partydul Kiss FM @ Club Scala - 18 Septembrie 2010


In aceasta seara de la ora 23:00 Club Scala te invita sa petreci alaturi de Partydul Kiss FM. De aceasta data emisiunea va fi transmisa live pe Kiss FM de la ora 00:00 pana la ora 04:00 dimineata.

Intrarea la acest eveniment costa 10 RON si pentru fete, dar si pentru baieti, iar cei sub 18 ani nu au voie in club.

Pentru informatii si rezervari puteti suna la numarul de telefon: 0743 87 22 52

Partydul KissFM este emisiunea care a inceput in studio in 15 septembrie 2007, iar din toamna lui 2009 este ON Tour si face petreceri in cluburile din tara! Petrecem in orice zi a saptamanii, dar doar petrecerile de sambata sunt transmise in direct pe radio de la 00 la 04!

Filmul de Piatra - Editia 1.5


Editia de anul acesta a Filmului de Piatra va avea loc pe data de 24, 25 si 26 septembrie in mai multe locatii din oras. Prima locatie din oras este la Turnul lui Stefan cel Mare, iar a doua locatie va fi pe muntele Cozla. Pe muntele Cozla se poate ajunge cu telegondola care va fi gratuita (dupa un program prelungit). Pe langa aceste doua locatii speciale organizatorii acestui eveniment pregatesc si alte surprize placute pe parcursul celor trei zile de festival.

Programul acestui festival il puteti gasi  AICI:

Manik (NYC) - Makemake EP (KDD009)

Dj si producator, Manik originar din New York a lansat de curand un nou EP numit Makemake. Acest nou EP contine 4 piese pur deep-house.

Acest EP a fost lansat la label-ul Komplex De Deep din New York. Mai jos puteti vizualiza numele celor patru piese semnate Manik. 



 


            Concurs de biciclete

              Saptamana mobilitatii europene va fi marcata la Piatra Neamt printr-un concurs de biciclete care va avea loc sambata, 18 septembrie de la ora 13:00. Plecare se va face de la Turnul lui Stefan Cel Mare, iar sosirea va fi la Stadionul Municipal.

            Castigatorii acestui concurs vor fi premiati cu o bicicleta, un skateboard si o pereche de role.

            Acest concurs este organizat de catre Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est, primarie si Dezvoltare Regionala Nord-Est.

            In perioada 16-22 septembrie se sarbatoreste saptamana mobilitatii europene care se suprapune pe 22 septembrie cu  ziua europeana fara masini. Cu ajutorul acestui eveniment se urmareste incurajarea tuturor oamenilor de a folosi si alte modalitati de transport cum ar fi bicicleta sau transportul in comun.

            Eu astept sa vad la start cat mai multi biciclisti de toate varstele. Poate ajung si eu acolo sa particip cu o bicicleta ceva chiar daca a mea e stricata si nu am ce sa ii mai fac dar gasesc eu una sa imprumut.

            Perversa ca pe Targu-Ocna - Song

             
            Perversa CA PE Targu Ocna - Song
              Asculta  mai multe  audio   hip-hop

            Skizzo Skillz - Romania e ghetou

            Skizzo Skillz - Romania e ghetou

            Gleichschritt a lansat Pura Vida EP (ESANCE001)

             GLEICHSCHRITT este format din noi dj si foarte buni prieteni din Olanda care au lansat de curand un nou EP numit Pura Vida.

            EP-ul contine 3 piese deep-house si tech-house care suna extrem de bine. Piesele au fost lansate la label-ul Esance.

            Mai jos aveti si un link de download pentru cele 3 piese a celor de la Gleichschritt.

            Download

            Blog Copy iti mareste vizitatorii

            Blog Copy reprezinta o modalitate de a-ti promova blogul cu ajutorul postarilor si nu numai. Te poti inscrie si tu printre alte multe bloguri.

            Poti primit feedback de la alti blogeri din alte tari sau chiar din Romania. Acest blog provine din campania organizata de catre BlogMoney care iti poate plati postarile de pe blogul tau. De asemenea poti ajuta si alti blogeri prim reclame sau prin promovarea site-ului.

            De pe Blog Copy te poti informa despre orice categorie: muzica, filme, stiri, divertisment, politica, locuri de munca, tehnologie, auto/moto, lifestyle, turism, constructii, servicii web, matrimoniale etc.


            Cu jutorului blogului poti vedea ce articole ale blogului tau pot fi promovate de catre alti prieteni sau persoane. Parerea mea este ca site-ul te ajuta foarte mult in promovarea blogului si a postarilor pe care tu le scrii pe blog asa ca si eu mi-am sinscris blogul pe acest site si astept sa vad statisticile care vor aparea zilnic sau lunar.                                                                       

            Cu blogmoney.ro faci bani

            Cu blogul BlogMoney puteti faceti bani cu ajutorul unu blog. Chiar recomand acest site cu mare placere.

            Revine tugurlani.ro

            Site-ul pe care cred ca il stie ceva lume din Piatra Neamt se va deschide cam intr-o saptamana si ceva si promite cateva chestii foarte tari. Aceasta pagina este inca in constructie, iar cand va fi gata sa rupe gura targului din orasul Piatra Neamt. Mai jos aveti si spotul care va difuzat la TVm timp de o luna. Enjoy!!


            JJ - Stars And Stripes

            JJ a lansat cu putin timp in urma mixtape-ul Stars and Stripes. Acest mixtape contine 28 de piese, iar majoritatea sunt produse de catre Agresiv.


            Mixte-ul il puteti descarca de la acest link: http://jjmusiconline.com/site/download/

            Semnalul mobil de la Orange

             De luni bune semnalul pentru telefonul mobil a celor de la Orange este foarte slab si prost, aici nu ma refer la toata tara, dar la mine in camera nu prea am semnal si la multi altii de pe strada mea nu este foarte bun semnalul.

            Eu ca sa pot vorbi decent la telefon si sa ma inteleg cu celalalt trebuie sa ies afara si sa incep sa vorbesc.

            Cu ceva timp in urma a sunat cineva de la Orange si spunea daca semnalul s-a imbunatatit si mi-a spus sa verific. Din pacate nu s-a imbunatatit deloc nici semnalul nici nimic si acei oameni sunt si nesimtit pe romaneste.

            Totusi nu se poate rezolva nimic? Cu un an inainte a fost antena pe muntele Cozla dar au scoso si nu stiu din ce motive.

            Si o melodie cu dedicatie!


            Facebook sterge pagini

             Acum cateva minute am realizat cu stupoare ca Facebook mi-a sters pagina blogului meu. Nu prea inteleg de ce sa intamplat asta si nici nu vreau sa aflu pentru ca deja am facut alta pagina.

            Ma mir ca de cateva zile acest site de socializare face fite si figuri cam tot timpul. Ba se blocheaza, ba merge sacadat, ba nu stiu ce mai are si acest lucru imi da dureri de cap.

            Nu uitati sa apasi pe butonul de imi place din acel plugin realizat de cei de la Facebook pentru pagina blogului meu.

            Ultimele zile din vacanta

             Doar cateva zile de vacanta ne despart de inceperea noului an scolar care va incepe pe data de 13 septembrie.

            Toata lumea se pregateste pentru acest an scolar cu multe cumparaturi, haine noi, rechizite si sa nu uitam de florile pentru doamna diriginta sau doamna invatatoare. Eu anul acesta am bacul si nu stiu ce va fi, daca iar se va schimba si cum se va da bacul.

            Sincer sa fiu ma bucur ca incepe scoala pentru ca vin boboci mai ales boboace si nu cred ca ma va interesa asa de mult cartea, cum de altfel nici in anii anteriori nu ma interesat prea mult.

            Prea multe nu am de spus decat ca astept sa inceapa noul an scolar si nu prea am chef sa ma duc sa stau acolo la careu sa ii ascult pe domnii profesori cum spun ei tot felul de lucruri neinteresante.

            Daca te cheama Roxana

            Jaffa Surfa a lansat EP-ul Doin'Hauz (All Inn Records)

             Jaffa a lansat de curand un nou EP numit Doin'Hauz inregistrat la All Inn Records dupa ce a mai lansat si inainte cu casele de productie OFF Records si Bosconi. A avut si sprijin din partea unor dj foarte cunoscuti in luma cum ar fi: Mark Farina, Dj Sneak, Josh Wink, Lauhaus.

            Doin’ Hauz” E.p. este probabil cel mai rafinat release de pana acum din partea All Inn. Cele trei piese: „Doin’ Hauz”, „U know” si „Drop it on” sunt compuse din sunete clasice (ce-a de-a doua piesa chiar avand sunete mai oldschool), dar toate trei formand un E.p. de deep house aproape de perfectiune.

            One FM se inchide

            Postul de radio One FM apartine trustului SBS Broadcasting Media, ce detine canalele de televiziune Prima TV si Kiss TV, precum si posturile de radio Kiss FM si Magic FM. Se pare ca problemele de natura financiara au determinat luarea deciziei de inchidere a statiei de nisa One FM, care oricum in ultimele luni renuntase la majoritatea emisiunilor si trecuse la un playlist mai comercial.
            Dupa succesul inregistrat de Radio Deea in 2006, One FM a intrat pe piata radiourilor si a preluat conducerea in clasamentele de audienta pe nisa muzicii electronice si de dans, cu emisiuni dedicate iubitorilor de house, techno, minimal si electro. Emisiunea Nights @ One, prezentata de Dana Nicula, a tinut capul de afis in fiecare saptamana pe o perioada de mai bine de 2 ani, in care cei mai in voga DJ si producatori au fost invitati sa mixeze si sa-si povesteasca ultimele realizari.
            One FM a ramas pe internet sub forma One Underground si este posibil sa fie mentinut in continuare in aceasta formula. Pe zona muzicii de club ramane lider Vibe FM, post ce apartine grupului Radio 21, iar un alt post inca activ in frecventa bucuresteana este Pro FM Dance, cu o cota de piata mai mica.

            Sursa: Nights.ro

            Liberty Parade 2010 - Official Movie

            Cel mai frumos clip realizat anul acest pentru Liberty Parade 2010.

            Top de top luna de luna

            Deja am inceput sa scriu pe blog in fiecare luna un top propriu si personal cu melodiile care mie imi plac foarte mult. Deja primele doua topuri sunt pentru luna august si luna septembrie.

            Pentru luna octombrie pregatesc inca un top si o sa incerc sa pun si link spre melodie pentru a fi ascultata. Mai jos aveti cele doua topuri.

            Top 10 by Dj Octav - 2 Septembrie 2010

            1. Thomas Gandey - Mercy Hump (Original Mix)
            2. Gorillaz - Stylo (Tong & Rogers Wonderland Mix)
            3. Shlomi Aber - Slow Dancer (Original Mix)
            4. Paul Rogers & Pete Tong - Get It (Original Club Mix)
            5. Jose Del Valle - Guayota (Loko Remix)
            6. Paul Rogers & Pete Tong - Ze Demo (Original Club Mix)
            7. Sebastien Leger - Plik Plok (Original Mix)
            8. Rasmus Faber, Alf Tumble - Wilder Side feat. Candi Staton (Original Mix)
            9. King Roc & Dimitri Nakov - Jardin Nights
            10. Cassius - 99 (Tim Green Remix)
            Top 10 by Dj Octav - 30 August 2010

            1. Art Of Tones - Philterism
            2. Giom - Things U Do
            3. Hector Couto & Roberto Palmero - Galgun (Original Mix)
            4. Io & Sender - Love trip (Original Mix)
            5. Jaidene Veda,Osaze - Sunday (Jimpster Remix)
            6. Livio & Roby - Sunday Offend
            7. Oliver Moldan - Habak (Original Mix)
            8. Davide Squillace - Cubism (Original Mix)
            9. Basti Grub - Willbefine (Original Mix)
            10. Addy Van Der Zwan & Koen Groeneveld - Gotta Move (Original Mix)

            Noile Casti Pioneer HDJ - 500


            Cei de la Pioneer au lansat de curand o noua pereche de casti numite HDJ-500. Seamana destul de mult cu HDJ-2000 dar au ceva culori speciale: rosu, alb si negru.

            Impact & Moving Elements - Today (Radio Version)

            Foarte recent a aparut piesa semnata Impact & Moving Elements numita Today. Sincer e destul de draguta insa sunt curios sa vad cum suna varianta extended care o gasiti aici.


            Astept pareri despre piesa.

            Red Blonde & Miki @ Galleria Mall - 12 Septembrie 2010


            Galleria Mall din Piatra Neamt te invita duminica, 12 septembrie de la 18:00 la un super concert cu Red Blonde si Miki. Prezentator va fi Catalin Maruta.

            Top 10 Dj Octav - 2 Septembrie 2010

            1. Thomas Gandey - Mercy Hump (Original Mix)
            2. Gorillaz - Stylo (Tong & Rogers Wonderland Mix)
            3. Shlomi Aber - Slow Dancer (Original Mix)
            4. Paul Rogers & Pete Tong - Get It (Original Club Mix)
            5. Jose Del Valle - Guayota (Loko Remix)
            6. Paul Rogers & Pete Tong - Ze Demo (Original Club Mix)
            7. Sebastien Leger - Plik Plok (Original Mix)
            8. Rasmus Faber, Alf Tumble - Wilder Side feat. Candi Staton (Original Mix)
            9. King Roc & Dimitri Nakov - Jardin Nights
            10. Cassius - 99 (Tim Green Remix)

            Mos Craciun si prietenii sai

            Inca nu a venit iarna si Mos Craciun inca is regleaza sania pentru venirea iernii, dar in filmuletul urmator o sa auziti inceputul unei povesti despre Mos Craciun.


            Eu cred ca acel mos era beat.

            Louie vreau un T! T!!

            Specii (Dragonu & Chimie) @ Club Life - 3 Septembrie 2010


            Vineri, 3 Septembrie 2010, Club Life din Piatra Neamt te invita de la ora 21:00 la concertul sustinut de catre Dragonu si Chimie adica Specii.

            Pretul unui bilet este de 15 RON.

            After party cu Dj NinjaRacoon si Dj Blk, iar de vizual se va ocupa Dizi.