S-a lansat DinDarmanesti.com

Bine a-ti venit in blogosfera romaneasca!


Pai cu ce sa incep. Sunt 5 prieteni ca s-au gandit sa lanseze un blog dupa numele cartierului in care stau adica Darmanesti. in blog se pot gasi tot felul de filmulete, imagini, bancuri si multe altele.


Daca vrei sa vizitezi blogul o poti face aici sau al adresa http://dindarmanesti.com


Eu le urez multa bafta baietilor si spor la trafic ci comentarii cant mai multe.


"Cred ca toti va intrebati ce este DinDarmanesti.com, este un blog :) care a fost facut de 5 prieteni si in care NU vor posta ce se intampla prin Dãrmãneºti sau ce fac ei prin Darmanesti pentru ca am auzit multa lume spunand ca DinDarmanesti.com o sa fie doar un simplu blog cu 5-6 retardati care vor posta aiurea… nea, nu-i asa. Pe blog vor posta tot ce li se pare interesant (videos, imagini, muzica,etc) nu numai din Darmanesti, din tot orasul Piatra-Neamt, numele DinDarmanesti.com a fost pus pentru ca sunt din Darmanesti si intr-un fel au vrut sa reprezinte si ei Cartierul lor minunat, altii o fac prin muzica, graffuri ( :)  ) etc, ei au ales sa faca un blog."
 

(repetitia cuvantului Darmanesti este intentionata)
  Bun , asta a fost copiata din primul lor post, tot de acolo, aflam ca  incepand de maine , o sa apara pe unele masini adresa blogului , pentru promovare. Eu le urez succes, si trafic mare. Si voua , spor la navigat . Pe curand

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.