Fotbalul mare din nou la Piatra Neamt

Gheorghe Stefan a solicitat FRF sa organizeze meciul Romaniei cu Insulele Feroe la Piatra Neamt. Omul de numele caruia se leaga intreaga investitie de trei stele la nivel de Champions League a stadionului pietrean, a motivat optiunea reamintind ca FC Ceahlaul urmeaza sa aniverseze noua decenii de existenta.
"Vrem să sărbătorim 90 de ani de la înfiintarea clubului prin programarea unui meci internaţional oficial al echipei României. La Bucureşti nu ştiu câtă lume ar veni la un meci cu Feroe, dar în provincie tricolorii au mulţi fani. Cred că avem şanse, în condiţiile în care şi naţionala de tineret va juca la Botoşani".
Preşedintele de onoare al Ceahlăului aduce drept argument nu doar condiţiile perfecte de la Piatra Neamţ pentru naţionala lui Lucescu jr., ci şi şi starea terenului.
"La noi, gazonul şi drenajul sunt excelente, în comparaţie cu Ghencea, care arată deplorabil, ca în campionatul judeţean", a mai spus Gheorghe Ştefan. Echipa naţionala a României va evolua cu Insulele Feroe pe 14 octombrie, în ultimul meci al grupei a 7-a de calificare pentru Cupa Mondială din 2010.
Primarul de Piatra Neamţ a trimis o invitaţie şi dinamoviştilor de a juca partidele din Europa League tot la arena "Municipalului". "Dinamo are şanse mici să poată găzdui pe propriul teren aceste meciuri, la care se cer condiţii de Liga Campionilor. Eu îi astept la Piatra Neamţ. Am aşteptat şi Vasluiul, în cazul în care s-ar fi calificat, dar n-a fost să fie", a mai spus Gheorghe Ştefan.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.