Archive for septembrie 2011

Nick Kamarera & Alinka - Get A Life (Mama Yette)

Piesa a fost lansata in premiera la Kiss Kiss in the Mix si deja prinde foarte bine la public. Prima data am auzit-o la RMA 2011 si faceam misto, dar acum chiar imi place.

Piesa se poate descarca de la site-ul lui Nick Kamarera gratuit.



Ce parere aveti despre aceasta piesa?

Mult timp



Cred ca sunt aproape trei saptamani de cand mi-am dat comanda de un tricou de pe otto.ro si azi a ajuns prin curierat rapid.

Nu inteleg de ce a venit asa de greu daca a fost trimis prin curierat rapid si a ajuns astazi.

Pe acest site gasiti haine de firma: Puma, Adidas, Denim, Tom Tailoor si multe altele si nici nu sunt foarte piperate ca pret, dar am vazut in catalogul de toamna-iarna pe care l-am primit astazi impreuna cu tricoul 2 perechi de boxeri Buffalo la preul de 90.

Cam scump!

Cadouase.ro


Daca esti in pana de idei si nu stii ce cadou vrei sa ii cumperi persoanei iubite sau unei prietene de ziua ei pe cadouase.ro gasesti solutia.

Bijutarii placate cu aur:
  • brose placate cu aur
  • pandantive placate cu aur
  • inele placate cu aur
  • cercei placati cu aur
  • lantisoare placate cu aur
  • bratari placate cu aur
Bijuterii  argint:

  • pandantive argint
  • lantisoare argint
  • cercei argint
  • inele argint
  • seturi argint
  • bratari argint
  • brose argint
  • bijuterii pietre semipretioase
De asemenea poti comanda si saculeti  personalizati pentru bijuterii.

Google implineste 13 anisori


Google Inc. este o corporaţie americană multinaţională care administrează motorul de căutare pe Internet cu acelaşi nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe web, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri web.[4] La începutul anului 2004, Google răspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultări.

Compania a pornit cu o investiţie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre co-fondatorii Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera că un motor de căutare pe internet poate revoluţiona lumea[5].

Numele Google este un joc de cuvinte de la googol, neologism pus în circulaţie de către americanul Milton Sirotta în anul 1938, prin care acesta desemna numărul uriaş format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri (10100).
Google dispune şi de motoare de căutare pentru imagini, cărţi, bloguri, grupuri de ştiri şi directoare web.
La sfârşitul anului 2007 a fost cotat drept cea mai puternică marcă globală, după criteriul valorii în milioane de dolari (86057 milioane dolari SUA), dar şi după modul de percepţie de către utilizatori,[6], următoarele locuri fiind ocupate de companiile General Electric, Microsoft, Coca-Cola, China Mobile, IBM, Apple, McDonald's, Nokia şi Marlboro.

De asemenea, conform unui sondaj realizat de Harris Interactive, Google a fost declarată, la sfârşitul lui 2007, ca fiind compania americană cu cea mai bună reputaţie, mai ales datorită modului în care îşi tratează angajaţii.[7]

Drei Ros & Diedra - Crazy


Drei Ros ne incanta cu un nou single care are si un videoclip fresh. In acest clip Drei Ros colaboreaza cu Diedra, iar regia clipului a fost realizata de catre Gray Blockz Musik.

Albumul lui va aparea pe 11.11.11 si va putea fi downloadat gratuit de pe site-ul oficial al acestuia: www.dreiros.com
 

Fedde Le Grand - So Much Love


Piesa a luat nastere cand Fedde Le Grand se indrepta spre o petrecere la care trebuia sa mixeze. Piesa a fost testata la cateva evenimente si a prins foarte bine la public, asa a ajuns single.

So Much Love a fost lansata pe 26 august 2011 cu label-ul ToolRoom Records.

Ce parere aveti de aceasta piesa?

M&G - Milioane


Cred ca va mai amintiti de baietii de la M&G care acum 4-5 ani rupeau discotecile cu piesele lor celebre: sa dansam sau gentleman.

De data aceasta baietii revin cu o noua piesa care se numeste Milioane. Regia clipului a fost asigurata de catre Gabi Crisan.


Pioneer new mixer DJM-250 introduction

Radio Kille - Don't Let Music End


Genul pe care Avicii il abordeaza in fiecare melodie produsa de el. Cei de la Radio Killer au incerc si ei putin din acest stil si cred ca va prinde foarte bine la publicul roman dar si in afara tarii.

Ce parere aveti despre aceasta piesa? Va fi hit al toamnei?


Alexandra Stan si pasarica ei






Mai jos aveti si cateva poze dar trebuie sa priviti atent:





Vreauusadegaraj.ro


Vreauusadegaraj.ro este un site nou care aduce portile si usile de garaj automatizate la tine acasa. Site-ul este inca in constructie dar pentru comenzi si informatii puteti suna la numarul de telefon:


0761 12 88 71 

Cele mai bune preturi din Piatra Neamt! Incredere si profesionalism.

Pareri despre Romanian Music Awards 2011

Ieri seara am urmarit si eu Romanian Music Awards 2011 de la ora 10 si ceva cand am ajuns acasa, Am dat drumu la stream si am zis a urmaresc sa vad prestatii live si artisti romani care sunt asa de apreciati peste hotare.


Am stat si am ascultat toate melodiile artistilor din Romania si ma asteptam foarte mult sa cante live, dar toti artistii care au cantat live ii poti numara pe degetele de la o mana.

Artista serii sau s-a spart in figuri si besini a fost Inna care a castigat premiul la: Best Website, Best Female si nu in ultimul rand OK Award.

Prezentatorii acestei editii de RMA au fost Cosmina Pasarin(CA) care are 40 de kg unda cu tot cu TV in brate plus inegalabilul si drogatul PUYA care a facut o caterinca maxima dar nimeni nu a ras la glumele lui de prost gust.

Dintre asrtistii preferati care au fost pe scena mi-a placut foarte mult ROA care a castigat premiul Best New Act si cred ca au meritat din plin acest premiu.

Deci in concluzie pot spune ca industria muzicala romaneasca e o mare varza si plina de figurati si besinosi care nu au nici o treaba cu muzica si mai ales cu cantatul LIVE!!!

Mai jos puteti urmari lista castigatorilor:


BEST DJ – Dj Andi
BEST WEBSITE – www.inna.ro
BEST DANCE – Play & Win (Ya BB)
BEST ROCK – Vunk
BEST SONG – Alexandra Stan (Mr Saxobeat)
BEST FEMALE – Inna
BEST HIP HOP – Guess Who (Manifest)
BEST VIDEO – Andreea Banica (Sexy)
BEST ALBUM – Puya (Romanisme II)
BEST MALE – Smiley
BEST NEW ACT – ROA
BEST POP – Smiley
BEST GROUP – DJ Project
BEST LIVE – Voltaj

Si premiile speciale:
BEST PRODUCERS – Play & Win
OK AWARD – Inna
CEA MAI DIFUZATA PIESA (Media Forest) – Smiley (Love Is For Free)
BORDER BREAKER – Alexandra Stan
RADIO 21 AWARD – Smiley
BEST SHOW – Syos ft Andreea Banica
FASHION ICON – Corina
BEST PERFORMANCE – Mandinga
PREMIUL FHM PENTRU CEL MAI SEXY VIDEOCLIP – Andreea Balan (Sexy)

Andreea Banica - Electrified


Andreea Banica a lansat o noua piesa care face parte din showl incendiar ce va fi sustinut de artista la Romanian Music Awards.

Piesa este produsa de Laurentiu Duta si poate fi ascultata astazi de la ora 199:00 in direct pe Music Channel la Romanian Music Awards.


Guess Who feat. Grasu XXL si Horia Brenciu – Diamantele se sparg

Diamantele se sparg este cel mai nou single semnat Guess Who si se poate asculta pe noul sau album "Tot mai sus" in colaborare cu Grasu XXL si Horica Brenciu.

Piesa deja are pareri pro si contra in online dar mie mi se pare ca este foarte buna si suna foarte bine. Astept albumul sa il cumpar si sa vad ce piese mai diger.