Allview S4 STEEL


Allview S4: Performanta din otel

Astazi vreau sa va prezint Allview S4 Stell un telefon dual-sim ce poate fi achizitionat chiar de pe site-ul Allview la un pret de criza de doar 299 RON si in plus primesti o husa cadou. 

Carcasa metalica ofera un confort aparte si o siguranta asupra telefonului fara a-ti face griji in caz ca il scapi.

Meniul telefonului are o tema speciala care reda foarte bine nuanta de metal si de asemena o vizualizare mai buna a icon-urilor din meniu care ajung la culoarea neonului.

Telefonul mai prezinta si o camera foto si video de 3.2 megapixel cu un led flash pentru a-ti aminti de clipele frumoasa petrecute alaturi de familia sau prietenii tai.

De asemenea poti descarca aplicatii de pe AplyStore preinstalat in meniul telefonului de unde poti descacar nenumarate aplicatii si jocuri in caz ca te plictisesti si nu ai nici cea mai vaga idee ce sa faci.

Telefonul chiar daca are un desigm futurist si la prima vedere crezi ca este la un pret exagerat poate fi achizitionat la un pret redus chiar de la producator fara alte cheltuieli.

Unul dintre cel mai multumit clienti al acestui telefon este chiar Blogatu.ro care te indeamna sa  participi la cele mai noi concursuri si cu cele mai tari premii.


Allview S4: Performanta din otel

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.