Tablet PC sau de ce am nevoie de acest gadget

In primul rand dupa ce am citi articolul de pe Blogatu.ro m-am decis si eu sa particip si eu la acest concurs si sa vad ce imi coace mintea.

As dori sa am tableta Allview AllDro 2 deoarece mi se pare un desing nou si un concept nou realizat de firma Allview. Tablete sunt foarte la moda acum si chiar daca este criza unii is pot permite acest gadget dar pentru mine care sunt atacat de criza nu imi pot permite aceasta tableta si incerc sa o castig la concursul organizat pe blogatu.ro.

A fi mai multe chestii la care m-ar ajuta aceasta tableta, adica: blogging, jocuri, aplicatii (sunt un maniac al aplicatiilor) si nu il ultimul rans Android 2.3 care este un sistem de operare ce face aceasta tableta si mai tare decat orice alta tableta din Romania.

A, si am uitat sa va spun ca aceasta tableta este 100% produs romanesc si firma Allview produce si telefoane dual-sim.

Alta chestie ar fi ca pot sa fiu cel mai tare cu aceasta tableta (descriere) si sa ma mandresc cu ea in fata prietenilor mei si sa fie invidiosi pe mine si sa vada acest articol si sa comenteze dar sa nu ma injure.

In rest sper din tot sufletul sa pot castiga si sa ma bucur de acest "obiect" si sa se uite lumea cand stau la o terasa si beau o cafea sau un suc cu prietena.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.