Archive for aprilie 2010

Scapa de virusul care circula pe Yahoo Messenger

De putin timp circula pe Yahoo! messenger un nou virus care trimite cateva link-uri ca cele de mai jos, precedate de un text:

ariafotos.com/image.php
zhelefun.com/image.php
tviceimg.com/image.php

Odata accesat acest link primit pe messenger de la un contact din lista, vi se va oferi spre descarcare un fisier cu o denumire asemanatoare cu cea de mai jos:

IM56245.JPG-www.myspace.com.exe

Cei mai multi nu vor vedea extensia de la final .exe, deoarece Windows-ul vine setat by default sa nu afiseze extensia unui fisier.

Metoda 1: Descarcati Malwarebytes Anti-Malware.
Instalati-l si la sfarsit asigurati-va ca ati bifat urmatoarele: Update Malwarebytes’ Anti-Malware si Launch Malwarebytes’ Anti-Malware. Apoi apasati Finish
Dupa lansarea programului, selectati Perform full scan si apoi apasati pe Scan.
Dupa ce termina apasati OK si apoi Show Results. Asigurati-va ca e totul bifat si apoi apasati Remove Selected.
La final va solicita restartarea PC-ului.

Metoda 2:
Descarcati ComboFix si salvati-l pe Desktop.
Apoi asigurati-va ca ati inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si rulati ComboFix. Va va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul. Confirmati cu Yes de fiecare data. Nu-l opriti in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu va ingrijorati.

Sursa: serbansebastian.com

Cate click-uri dai pe zi?

Am stat si m-am intrebat de multe ori cam cate click-uri dam noi pe zi. Oare poate sa le numere cineva?

Click, click, click, click, click, click, click. Multe clik-uri.

Vika Jigulina nominalizata in cadrul Balkan Music Awards

Balkanika Music Television este un proiect unic, lansat in Bulgaria, fara corespondent in Europa de Sud-Est. Este singura televiziune muzicala in care sunt prezentate titluri din sound-ul actual, la care se adauga elemente specifice ale diferitelor culturi din Albania, Bosnia, Hertegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Romania, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Croatia si Turcia.

Anul acesta va avea loc cea 7-a editie a premiilor Balkan Music Awards, in competitie existand 17 categorii de vot. Ceremonia decernarii premiilor va avea loc pe data de 16 mai 2010, in concurs in acest moment ramanand 11 piese, care concureaza pentru titlul de "Cel mai bun cantec din Balcanii".

Vika Jigulina si Edward Maya au intrat in acesta competitie cu "Stereo Love", piesa listata de celebra revista americana Billboard.

Edward Maya si Vika Jigulina fac performanta! Hit-ul "Stereo Love" a aparut in clasamentul realizat de cunoscuta publicatie americana de specialitate.

Procedura de votare se va incheia pe data de 13 mai 2010!

Lista nominalizarilor, AICI!

Pentru a vota, click AICI!

Sursa: Vibefm.ro

Esti de acord cu amenajarea unui cinematograf in aer liber?

Voteaza!



Astept parerile voastre.

Alex – Don’t say it’s over

Alex va lansat in curand videoclipul la piesa Don’t say it’s over. Acest preview a fost lansat oficial pe contul de youtube a celo de la HaHaHa Production.



Daca vrei sa inveti dansul il gasesti mai jos:






Optick & Ciprian Lemnaru lanseaza EP-ul Connected

Pe data de 20 aprilie Optick impreuna cu Ciprian Lemnaru vor lansa impreuna cu 90watts.com EP-ul numit Connected.

EP-ul Connected include si track-ul Kukta dar si o varianta remix, semnata Martin Fisher pentru Maya.

Castiga o geanta Lamonza Alavon

Monden.info organizeaza de astazi pana pe data de 25 aprilie un concurs la care poate participa oricine. Detalii gasesti aici spor la comentarii si inspiratie.

ASOT450 Polonia Live a fost amanat

Din cauza accidentului produs in urma cu cateva zile unde si-au pierdut viata presedintele Poloniei, sotia acestuia si fratele geaman dj-ul numarul 1 al lumii Armin van Buuren si-a anulat show-ul live.

Acesta urmeaza sa fie reprogramat.

Paula Seling & Ovi - Playing with fire (Fly DJs Remix)


Astept pareri despre remixul la aceasta melodie.

N-aveti inspiratie/timp pentru temele la engleza?

UITE SOLUTIA RAPIDA SI SIGURA! Atat eu (Ada), cat si Vlad suntem dispusi sa va ajutam. Avem studii superioare in limba engleza, certificate care sa ateste nivelul de cunostinte, si ne-am facut remarcati la olimpiade. Noi ne ocupam de traduceri din limba romana, in limba engleza si de compuneri atat pentru scoala, cat si pentru examenul CAE (Cambridge Certificate in Advanced English) sau alte tipuri de examene. In functie de dificultatea, numarul de cuvinte si timpul acordat compunerii/traducerii preturile variaza de la 7 la 20 RON (dar se pot face si reduceri). Pentru cei din alte orase, vom deschide in curand un cont unde pot depunde banii, iar cei din Piatra Neamt ne pot contacta direct. Va punem la dispozitie urmatoarea adresa de mail : av_trdcomp@yahoo.com, unde ne puteti contacta in legatura cu cererile voastre (specificam ca in functie de cererile primite, timpul de primire a compunerii/traducerii poate varia intre 12-72 de ore).

Via: Narcissistic-Ada

Lockerz - castigi premii pe bune


Cu totii cred ca va intrebati ce reprezinta Lockerz. Lockerz reprezinta un site prin care iti fac un cont, inviti prieteni, te uiti la videoclipuri si primesti puncte. Cu acele puncte poti castiga jocuri si face multe altele.

Va las pe voi sa descoperiti mai multe secrete al site-ului.

Dacia Duster si in jocul GTA IV

Dupa ce Dacia Duster a fost lansata cu surle si trambite acum i-a  venit randul sa apara si in renumitul joc GTA IV. Hai sa urmarim filmuletul impreuna. Enjoy!!