Archive for ianuarie 2010

Luna

Acum cateva minute m-am uitat din curiozitate la luna si am observat un fenomen destul de straniu. Este vorba despre fenomenul HALO care se intampla nu numai la luna ci si la soare. In poza de mai jos am sa va arat un exemplu.



Am gasit si explicatia in DEX:

HALÓ, halouri, s.n. 1. Cerc luminos, colorat, care apare în anumite condiții atmosferice în jurul soarelui sau al lunii și care se datorește reflexiei și refracției luminii în cristalele de gheață aflate în atmosferă la mari înălțimi; cearcăn (2). 2. Zonă luminoasă care încercuiește imaginea fotografică a unui punct strălucitor. – Din fr. halo.

Dj Optick - Nextlevel - Radio21 Romania - 01.21.2010 GeorgeL & Ramon Tapia

Imi place foarte mult prima parte a setului in care a pus GeorgeL. sa vedem pe parcurs ce ne da si a doua parte unde mixeaza Ramon Tapia.


Enjoy!

John O'Callaghan - Beatport January 2010 Top 10

01.John O'Callaghan - Striker (Original Mix)
02.John O'Callaghan - Striker (Ummet Ozcan Mix)
03.Ummet Ozcan - Next Phase (Phase 1 Mix)
04.John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Heatbeat Remix - John O'Callaghan Rework)
05.Jordan Suckley - Out Cold (Original Mix)
06.Chapter XJ - Resurrection (Jorn van Deynhoven Remix)
07.John O'Callaghan feat. LoFi-Sugar - Never Fade Away (Giuseppe Ottaviani Remix)
08.Evol Waves - Name Is The Answer (Original Mix)
09.John O'Callaghan & Tom Colontonio - Through The Light (Tom Colontonio Remix)
10.Guy Mearns - Hopes & Tears (Original Mix)

Music-Event.info

De astazi am lansat alaturi de Serban Sebastian un nou blog. In acest blog poti afla cele mai noi evenimente din toata tara. Te invit si pe tine pe blog.




Nu uita ca parerea ta conteaza.

Filme online pe blog

Urmareste cele mai noi filme chiar aici pe blog. Mai jos gasesti un banner prin care ai acces la filme. Te invita sa urmaresti un film si sa imi spui parerea despre film.


http://img209.imageshack.us/img209/4909/74233256890.jpg

Sidney Samson - Riverside


Sidney Samson este un DJ de origine olandeza si un producator de muzica dance. Samson a debutat in DJ-ing la varsta de 14 ani, concentrandu-se pe track-uri hip-hop, dupa care a facut trecerea la muzica house. In acest moment este rezidentul clubului The Matrixx, unul dintre cele mai mari din Olanda, iar in calitate de producator a lansat cu Spinnin’ Records - "Bring That Beat Back" si "It’s All Funked Up".

Ce l-a facut celebru pe Samson in intreaga lume???
"Riverside"!

Productia a fost lansata in octombrie 2009 si a intrat pe locul 8 in Dutch Top 10, dar a fost si No. 10 in chart-ul australian ARIA. In aceasta perioada s-a instalat confortabil in fruntea chart-urilor dance din Marea Britanie. Sidney Samson a lansat pe dat de 10 ianuarie si clip-ul oficial pentru "Riverside".


Usturoil si menta, interzise in Romania?!

Romanii ar putea fi obligati in curand sa prezinte reteta pentru ceaiuri medicinale si condimente, iar terapiile alternative vor fi interzise.

Codex Alimentarius, aflat in lucru la Bruxelles, este un compendiu de recomandari in domeniul alimentar (dar nu numai), gandit initial sa imbunatateasca sanatatea oamenilor. Iata cateva dintre asa-zisele recomandari care, odata legiferate, ii vor lovi pe romani si la buzunar, si la sanatate:
- suplimentele alimentare vor fi interzise
- toate medicamentele si vitaminele se vor elibera doar pe baza de reteta
- usturoiul sau menta vor fi considerate droguri de categoria a 3-a si vor fi comercializate doar de corporatiile farmaceutice
- produsele modificate genetic se vor vinde fara avertizarea consumatorilor
- medicina naturista (inclusiv acupunctura) va fi interzisa
- toate alimentele vor fi iradiate cu cobalt etc.

Via: diseara .ro

Recomandare: The Menu - Moss Eisley Canape


The Menu - Moss Eisley Canape
Asculta mai multe audio Muzica

Music Event

Blogul Informatii din Piatra Neamt se transforma in Music Event. De maine incep un nou proiect care cuprinde cele mai noi evenimente din judetul Neamt.

In acest blog va prezint toate evenimentele din cursul saptamanii dar si din weekend cu ajutorul afiselor sau scris. Te rog si pe tine sa promovezi mai departe acest blog pentru ca nu vei regreta.

DJ Rynno and Sylvia feat Daniela Crudu - Sticle Goale (Dansul Pinguinului Remix)


DJ Rynno and Sylvia feat Daniela Crudu - Sticle Goale (Dansul Pinguinului Remix)
Asculta mai multe audio Muzica

De cateva zile pe internet circula melodia de mai sus care are un real succes. Se pare ca e cautate foarte mult si pusa la toate petrecerile. mai jos puteti viziona si o parte din emisia de astazi de la matinalul Neata cu Razvan si Dani.


Informatii din Piatra Neamt

Acum cateva zile am deschis un blog. Cu ajutorul lui poti afla cele mai noi evenimente din Piatra Neamt. In cele 3 zile am strans in fiecare zi cate 200 si ceva de vizitatori pe zi si incet incet ei cresc. Te astept si pe tine pe blog.

http://info-piatraneamt.blogspot.com/

Fara chef

De cateva zile nu prea am avut chef de nimic. Am stat numai acasa si nu am iesit afara. pe blog nu prea am mai scris ca nu am avut ce sa scriu. Revin mai tarziu cu o surpriza.


Vama Veche  - Nu am chef azi
Asculta mai multe audio Muzica

Live tracklist Dj Set Paul Damixie - 13.01.2010

 In acesta seara va prezint live tracklistul lui Paul Damixie de la Vibe FM. Enjoy!!

  1. Loko - Lakura - Original Mix
  2. As_Brain - Tech No Tex - Original Mix
  3. Bertech - Phonetica - Original Mix
  4. Moritz Piske - Oh! - Original Version
  5. Fabian Argomedo, Aliaga - Star - Original Mix
  6. Glocal - Sing Song - Modern Process Techswing Remix
  7. Ian Pooley - The Dark White (MPC Mix)
  8. Loko - You - Original Mix
  9. Lemon Popsicle-Lipstick (Vox Mix)
  10. Kenquo - Simplicity - Original Mix
  11. Dole & Kom - Whatever Works - Original Mix
 Gata si pe seara asta. Multumesc ca ati fost alaturi de mine in acesta seara.

    Friday night party @ D'S Club



    Vineri 15 ianurie 2010 in club D'C se va organiza o super petrecere alaturi de Gigalo, Luchis & Pretenash. Intrarea este libera si se face de la ora 22:00.

    Tu ce antivirus folosesti?

    Pentru ca eu tot am o dilema in materie de antivirusi astept si eu parerea ta si poate reusesc sa gasesc un antivirus bun.



    Tinerii sunt cei care vizioneaza cel mai des filmele la cinematograful 7D

    Vrei sa experimentezi senzatii noi?

    Poti merge impreuna cu familia sau prietenii tai la cinemaograful 7D care se afla in complezul de la statia de plecare a telegondolei.

    Sistemul 7D se bazeaza pe proiectii vizuale 3D, cu miscarea scaunelor in 3 planuri si cu redarea in timp real a sunetului si a mirosului. Filmele dureaza intre 12 si 20 minute, iar preturile sunt destul de rezonabile pentru toata lumea. Un bilet pentru o singura persoana costa intre 15 si 20 de lei, iar in cazul grupurilor biletele costa intre 50 si 60 de lei. Cinematograful 7D este deschis intre orele 11:00 - 24:00, in zilele de marti, miercuri, joi si duminica.

    Unde mergem in weekend?

    Ce putem face in acest weekend?

    Putem sa mergem sa ne relaxam la centrul SPA un putem inota pentru o ora cu 24 de lei pentru a scapat de stres si oboseala.

    Putem merge in club The Society incepand cu ora 22:00 pentru o super petrecere cu Gabriel Slick si Razvan.



    Duminica scena Teatrului Tineretului va gazdui un concert sustinut de artistii de la Opera Romana din Iasi. concertul va incepe de la ora 18:30, iar pretul biletului este de 20 de lei.

    Filme online cu subtitrare

    De cateva zile a aparut un banner cu ajutorul caruia poti sa vezi direct la mine pe blog filme onlin cu subtitrare. Ca sa poti viziona trebuie sa dai click pe banner-ul de mai jos.


    http://img209.imageshack.us/img209/4909/74233256890.jpg

    10000 de pietreni au sarbatorit revelionul in strada



    Aproximativ 10000 de oameni si-au petrecut noaptea dintre ani chiar in centrul orasului. Primaria nu a avut un buget asa de mare pentru a aduce artisti cu renume. Au fost artisti de muzica populara dar si formatia de muzica usoara Mandinga.



    Cea mai mare atractie a serii a fost dupa cum stiti focul de artificii care a durat numai 10 minute datorita crizei. Sper ca in anul ce tocmai a inceput sa fie altfel si criza sa dispara in totalitate si sa avem cele mai frumos foc de artificii din tara.


    Vizioneaza filme online pe blogul 100 Ro

    Blogul 100 Ro are o noua sectiune de filme online. Poti urmari cele mai noi filme chiar pe blog fara a te chinui sa il dai jos de pe net.

    Va urez vizionare placuta si nu uita si si eu sunt autor acolo.



    Zapada pe partie

    Acuma cateva minute am vazut pe streaming-ul live de pe cozla imagini cu partia care e acoperita cu zapada eu cred ca e zapasa artificiala data de tunurile care se vad in imagine.