Piatra Neamţ, prezenţă de excepţie la Târgul de Turism al României

Municipiul Piatra Neamţ în parteneriat cu Judeţul Neamţ şi Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ au participat în perioada 19-22 martie la Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo.
     Tema propusă pentru anul acesta a fost Drumuri de vacanţă în Neamţ, temă generoasă care a oferit posibilitatea promovării proiectelor europene pentru dezvoltarea turismului în Piatra Neamţ. Accentul s-a pus pe infrastructura turistică pietreană, pusă la dispoziţia celor care aleg să-şi petreacă vacanţele la Piatra Neamţ şi în judeţ, pe cele mai moderne posibilităţi de distracţie şi agrement, posibilităţile de petrecere a timpului liber pentru iubitorii de natură, sport şi drumeţie, prin valorificarea telegondolei, a drumurilor de munte şi a cadrului natural.

 Odată cu deschiderea oficială a târgului, joi 19 martie, la Centrul de Presă al Romexpo a avut loc şi o manifestare menită să marcheze Ziua Judeţului Neamţ, la care s-au alăturat şi două mari nume ale scenei româneşti: actriţa Draga Olteanu Matei, veşnic îndrăgostită de meleagurile nemţene şi stabilită în Piatra Neamţ şi actorul de comedie Vasile Muraru, originar din judeţul Neamţ. În cadrul acestei manifestări au fost prezentate ofertele turistice ale municipiului Piatra Neamţ şi ale judeţului Neamţ.

Leave a Reply

Comentariile care contin injurii asupra autorului sau cuvinte vulgare nu vor fi aprobate.