Archive for ianuarie 2012

Mixcloud


Multi dintre voi cred ca stiti de Mixcloud  care ma ajuta pe mine cel putin sa incarc mix-urile pe care eu le fac sau le am inregistrate de la o petrecere.

Imi place foarte mult pentru ca e un site rapid, simplist si upload-ul merge de minune. Va invit daca vreti sa imi vizitati profilul si de asemenea sa ascultati ultimul meu mix.

Videoclip: Deepside Deejays - Stay with me tonight


Cu putin timp in urma a fost lansat clipul piesei Stay with me tonight produsa de baietii de la Deepside Dejays.

Fara prea multe comentarii va las sa urmariti videoclipul si sa va spuneti parerea.

Videoclip: Dj Sava feat. Andreea D - Free


Pe canalul de Youtube a casei de discuri Cat Music a fost lansat clipul piesei Free compusa de Dj Sava in colaborare cu Andreea D. si Yolo.

Piesa a fost lansat pe 14 octombrie 2011 si a ajuns deja un hit in tara dar si in strainatate, de asemenea piesa se bucura si de un remix facut de baietii de la Deepside Deejays.

Va invit acum sa urmariti videoclipul si sa imi spuneti parerea despre el.


Miting de solidaritate


Pe Facebook circula de cateva zile mesaje de solidaritate pentru Raed Arafat si pentru SMURD. De asemenea ieri in Piatra Neamt a avut loc o manifestare foarte civilizata si lipsita de incidente.

Cei care ieri au participat ieri la aceasta manifestare au trimis mesaje pe site-ul de socializare Facebook in care anunta inca un miting de la ora 14 in fata Teatrului Tineretului.

Connect-R feat Cortes – Sweet 16

Cu cateva zile in urma Connect-R a lansat o melodie in colaborare cu Cortes. Melodia se numeste Sweet 16 si este foarte diferita de stilul pe care Connect-R il abordeaza de cativa ani incoace.