Archive for iulie 2010

Iti place maraciuca?

Legale legale.

Cum ne racorim vara in casa

Au fost cateva zile de canicula si cred ca toti au murit de caldura in apartamente sau in case. Deci aici intervin eu si alti cititori cu ideii care ar putea sa ne ajute sa ne raorim.

Eu de exemplu imi pun un ventilator care ma racoreste destul de bine, dar stai ca e criza si ala consuma curent si nu e bine, deci trebuie sa cautam alta solutie.

Pentru cei care stau la apartament si toata ziua soarele ii bate in geam putem pune folii de luminiu pentru a reflecta razele soarelui si asa nu se mai face caldura mare in casa.

Alta solutie pe care o recomand ar putea fi costumul lui Adam au a Evei, nu consuma nici curent, nici bani si asa mai departe.

Voi ce solutii folositi?

Audi A7


Ca sa nu dea plictiseala peste voi in timp ce vizionati acest filmulet puteti asculta melodia de mai jos. Enjoy!!

STK, Sandoo, Deeper, Fuller @ Arrena Sport Cafe


Sambata, 31 Iulie 2010, de la ora 23:00 in Arrena Sport Cafe va avea loc o petrecere house.

Line-up:  STK, Sandoo, Deeper, Fuller

Intrarea este libera.

4 zile si plec la mare

Pentru o saptamana blogul va lua ceva pauza , de asemeni si eu pentru ca plec intr-o scurta vacanta la mare, mai exact in Costinesti. Acolo sper sa ma intalnesc cu Olix si sa vizitez ceva cluburi de prin statiune.

Din pacate nu am reusit sa prind anul acesta Liberty Parade, dar anul viitor cu siguranta o sa particip la acest eveniment ata de mare. Poate o sa revin cu ceva poze de pe la mare sau filmulete dar sa vad cum stau cu internetul si daca o sa mearga bine.

Seturi de la Liberty Parade

De acum incolo puteti descarca seturile care au fost auzite in acest an la Liberty Parade de catre 75000 de oameni care au dansat pana dimineata.

Mai jos puteti descarca aceste set-uri. Enjoy!

NTFO @ Liberty Parade 2010 – download
Lucian Barbulescu @ Liberty Parade 2010 – download
Vali Barbulescu @ Liberty Parade 2010 – download
Request 629 @ Liberty Parade 2010 – download
Dj Optick @ Liberty Parade 2010 – download
Above & Beyond  @ Liberty Parade 2010 – download
Vika Jigulina @ Liberty Parade 2010 – download
Mihai Popoviciu @ Liberty Parade 2010 – download

Via: VinylSessions

Thyladomid - The Voice (Original Mix)

Astazi am descoperit pe beatport.com o piesa produsa de catre Thyladomid un producator german care a produs mai multe piese din sfera techno, house si deep-house. Piesa care astazi am gasito se numeste The Voice. Vocea care se aude in melodiei este a cantaretei Nina Simone.

Sunt mai multe piese care le poti gasi pe sit-urile de specialitate, cum ar fi: On the Groove, Viaje si bine inteles The Voice.

Mai jos puteti asculta piesa The Voice care sincer mie imi place la nebunie si o ador.


Auditie placuta!!

Intens Music Show #08

Pentru a opta editie a Intens Music Show am pregatit un set special cu cateva melodii speciale. Va invit si pe voi sa ascultati de la 22:00 la 23:00 setul meu de o orala Radio HOT.

Stay tuned!!

Praetor - Eu, orasul si castile

Un videoclip care spune multe.

Metal Revolution @ Casa de Cultura a Sindicatelor


Joi, 22 Iulie 2010, la Casa de Cultura a Sindicatelor a loc un concert sustinut de Metal Revolution, iar in deschidere Sick Bastards.

Pretul unui bilet este de 5 Lei.

Cum petreci Liberty Parade 2010?

De ani buni Liberty Parade a devenit un fenomen national care creste de la an la an. Toata lumea se urca in tren in masina personala, in avion sau motociclete pentru a ajunge la Liberty Parade pentru a se distra la maxim pana dimineata.

Tot timpul vezi oameni ciudati cu frizuri ciudate, cu haine ciudate sau orice altceva care sa atraga atentia, dar nu lipsesc si fluerele  care rasuna pana in zori de zi.

Astept de la voi idei despre cum o sa petreceti la Libety Parade 2010.

DJii de la Liberty Parade danseaza cum stiu ei mai bine

Mai sunt 3 zile pana la marele eveniment si toti djii care vor mixa acolo se pregatesc cu dansuri cu vocalize si alte chestii. Urmariti si voi materialul video de mai jos. Enjoy!!!

Video: Tare ca piatra 5

Filmuletele care o sa le prezint mai jos nu sunt filmate de mine.




Daca vreti mai multe filmari de la acest contest puteti gasi pe YouTube.

Seb-k & Deejay Viena @ Arrena Sport Cafe - 24 iulie 2010


Sambata, 24 Iulie 2010, de la ora 21:00 in Arrena Sport Cafe are loc o petrecere Minimal / Tech-house.

Line-up: Seb-k & Deejay Viena

Intrarea este libera.

Dj Rynno & Sylvia @ Style Cafe - Galleria Mall


Astazi de la ora 23:00 in incinta Galleria Mall are loc un evenimt special cu doi invitati de renume. Este vorba despre Dj Rynno si Sylvia care vor sustine un show incendiar.

Si la case mai mari

Dj-iul David Guetta a comiso foarte tare la un eveniment deoarece i s-a oprit muzica chiar cand era lumea mai fericita. Enjoy!

Doi Deejay – Caminaba

Acum ceva timp am postat pe blog un teaser a unei super piese produsa de doi dj talentati. Se pare ca piesa a iesit foarte bine si speram ca in aceasta vara sa fie un hit.

Despre blogmeet - Editia #3

 Despre cea de-a treia editia a blomet-ului nu am de spus prea multe pentru ca habar nu am ce sa discutat si nu am inteles nimic pentru ca nici nu auzeam nimic.

Din ce am auzit stiu ca vor sa faca un concert de lansare a unei emisiuni la un radio din Piatra Neamt. Altceva nu am mai inteles pentru ca nu am auzit nimic, in rest eu zic ca a fost destul de ok dar mai bine a fost la karaoke.

Deepcentral - Music Makes Me Free

Baietii de la Deepcentral au lansat de curand un nou single. Piesa se numeste Music Makes Me Free si deja se bucura de succes.

Te invit si pe tine sa asculti melodia. Astept pareri.




Noul CDJ-850 Pioneer





GENERAL SPECIFICATIONS
Compatible Media: Music CDs, CD-R/RW, USB Devices
Compatible Files: MP3, AAC, WAV, AIFF
File Systems Compatible with USB Storage: FAT16, FAT32, HFS+
Frequency Range: 4Hz - 20kHz
Signal-to-Noise Ratio: 115dB or higher (JEITA)
Total Harmonic Distortion: 0.003% (JEITA)
USB Ports: USB-A (1), USB-B (1)
Audio Output Terminals: AUDIO OUT (RCA) x1
Other Terminals: CONTROL (3.5mm mini plug) x1
Audio Output Voltage: 2.0 V
Power Supply to Use: 120 V ac(60Hz)
Power Consumption: 21 W
Maximum Dimensions (WxDxH in inches): 12.01 x 14.35 x 4.15
Unit Weight: 7.3 lbs

La multi ani, mie!!

Astazi 8 iulie 2010 am implinit si eu varsta de 18 ani. Foarte multe emotii si de acum vin si mai multe responsabilitati pe capul meu. Ma gandesc ca am trecut in clasa a 12-a si anul viitor am bacu-ul si nu stiu ce trebuie sa fac, dar sa las bacul deoparte si sa ma gandesc totusi la ziua de astazi cand e ziua mea si pot sa ma simt si eu bine alaturi de prietena si prietenii mei.

Deja telefoanele au inceput sa sune si urarile sa curga chiar de pe plaja de la Costinesti din partea un prieteni foarte buni care stiu ce inseamna viata si acolo unde sunt se distreaza si beau si pentru mine dar si pentru ei, dar sambata am si eu petrecere asa ca o sa beau pentru toti.

Strandul, parcarile si gunoaiele se scumpesc

Edilii anunta ca de la 12 iulie se scumpesc parcarile, gunoaiele si strandul. Preturile vor fi majorate cu 5% cam peste tot in oras. Deci de saptamana viitoare vom plti mai mult pentru strand, pentru parcari dar si pentru colectarea deseurilor.

Multi pietreni se gandesc deja sa renunte la strand si alte facilitati din cauza majorarilor.

Dj Octav - Promo Mix - July

Tare ca piatra editia a 5-a


Editia de anul acesta se va desfasura pe data de 17 si 18 iulie, In acest an evenimentul se va desfasura in Piata de la Turnul lui Stefan cel Mare , in Strandul municipal in skatepark si traseul downhill Cozla.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest eveniment poti intra AICI.

Melodii retro

De multe ori am participat la petreceri retro in Club Tonique si mi-a placut foarte mult atmosfera de acolo pentru ca lumea dansa si se distra pe muzica veche a anilor '90. Mie sincer a inceput sa imi placa mult aceasta muzica si inca mai ascult discurile tatalui meu cu mare placere.

Cu ajutorul vostru as vrea sa ma ajutati cu numele unor melodii retro pentru a face un playlist, iar acest plylist va aparea pe blog. Hai sa vedem cine aduce cele mai multe melodii.

Nick Kamarera Feat Mike Diamondz - Thailanda (Radio Edit Originala)

Ultimul single semnat Nick Kamarera a fost lansat astazi in premiera pe monden.info si se numeste Thailanda si este in colaborare cu Diamondz.

Astept pareri despre melodie. Enjoy!

New Single: Inna - Sun Is Up

Piesa deja se putea gasi pt net dar se pare ca astazi s-a auzit pentru prima data la Kiss kiss in the mix pe plaja. Mie sincer nu prea imi place piesa si nici nu ascult foarte mult Inna dar am zis sa postez pe blog melodia si sa vad cum prinde la lume.

Nu uita sa iti spui parerea despre piesa. Enjoy!